• Aankleding themasfeesten
  • Music connect people
  • Congressen & bijeenkomsten
  • Indoor of outdoor
  • Beatfort unieke dj booth
  • Unieke combinatie Dj & Sax
  • Oog voor details
  • Verhuur LED-schermen
  • Bedrijfsfeest unieke locatie
  • We werken met de beste apparatuur

Uitlichten van gebouwen & objecten

 

Opmaak uitlichten gebouwen en locaties

 

Een wel heel bijzondere manier om de aandacht te trekken. Laat uw bedrijfspand, evenementlocatie of juist de objecten eromheen uitlichten. Een prachtig uitgelicht gebouw is een absolute eyecatcher en kan resulteren in een strak of juist sprookjesachtig tafereel. Eén ding is zeker: u zorg voor een feestelijke en unieke entree.

 

Door de energiezuinige LED-armaturen kan er een grote hoeveelheid licht gecreeërd worden in verschillende kleuren met een beperkte hoeveelheid stroom. U kunt bijvoorbeeld de kleuren uit het bedrijfslogo of de kleuren van het seizoen terug laten komen. Natuurlijk kunt u ook samen met ons een geheel eigen ontwerp maken.

 

Waarom alleen de buitenkant verlichten terwijl ook de locatie van binnen sfeervol kunt verlichten? Denk hierbij aan het uitlichten van objecten, pilaren, planten, muren et cetera. Ga eens met ons aan tafel en ontdek de mogelijkheden.

 

Uitlichten gebouwen

 

Tropenmuseum Amsterdam

Op onderstaande foto ziet u het Tropenmuseum te Amsterdam wat groen uitgelicht is voor de première van James Bond Spectre in opdracht van Heineken. Hiervoor zijn HQ-400 gasontladingsarmaturen gebruikt die gefilterd zijn met de juiste groen kleur van het Heinekenflesje. Om een unieke merkbeleving te creëren is ook de foyer geheel groen uitgelicht. Kijk voor meer foto’s eens bij de pagina Projecten.

Tropenmuseum Premiere James Bond Spectre Heineken

 

Gala @ Nyenrode Business University, Breukelen

Ter ere van het jaarlijkse gala op de campus van Nyenrode te Breukelen is het Koetshuis van buiten sfeervol uitgelicht. Zodra de gasten de poort binnenkwamen kregen ze een echt ‘wow-gevoel’. De verlichte gevel, de gele taxi, de skyrose die op de wolken scheen en natuurlijk de verlichte fontein van 5 meter hoog waren een lust voor het oog.

Nyenrode Gala Breukelen

  

Skyrose of skybeamer

 

Een skybeamer of skyrose is een zeer sterke schijnwerper waarmee felle witte stralen in de nachtelijke wolken geprojecteerd worden. Het is een opvallende verschijning die tot wel twaalf kilometer te zien is. U kunt hiermee het echte rode-loper-VIP-gevoel creëren.

 

Uitlichten gebouwen skyrose skybeamer

 

Uitlichten van gebouwen & objecten
5 (100%) 1 vote
Check beschikbaarheid Lees referenties