• Aankleding themasfeesten
  • Music connect people
  • Congressen & bijeenkomsten
  • Indoor of outdoor
  • Beatfort unieke dj booth
  • Unieke combinatie Dj & Sax
  • Oog voor details
  • Verhuur LED-schermen
  • Bedrijfsfeest unieke locatie
  • We werken met de beste apparatuur

Workshops

Percussieworkshop, een leuk en muzikaal bedrijfsuitje!

Percussie workshop bedrijfsuitje 2

 

Iedereen heeft ritme in zich. De één doet dat op een conga, djembee of drumstel, de ander trommelt wat met zijn vuisten op de tafel. Je zou kunnen zeggen, dat percussie in de genen zit. De letterlijke definitie voor percussie (overgenomen uit het Engels) komt voort uit “to beat” of “strike” en is daarmee een verzamelnaam voor allerlei slagwerkinstrumenten.  Bongo’s, conga’s, tamtams,  pauken en ook sambaballen zijn een voorbeeld van percussie instrumenten.

 

De slaginstrumenten die in de percussieworkshop worden gebruikt zijn gemaakt van hout met daarop een dierenhuid gespannen. U bespeelt ze met uw handen. Door er met je handen op te slaan, worden exotische klanken gecreëerd en waant u zich al snel in latin-achtige sfeer.

 

Percussie workshop bedrijfsuitje

 

De bekendste percussieband is de Braziliaanse sambaband. Voor het creëren van de ritmes zijn meerdere percussie-instrumenten nodig. Belangrijk daarbij is dat deze instrumenten goed op elkaar zijn afgestemd. Het gaat om timing en gevoel.

 

Een percussie workshop is daarom ook zeer geschikt voor teambuiling. Het gaat hierbij om een goede samenwerking, creativiteit, humor, luisteren, kijken, initiatief tonen, en uitvoeren. Voor iedere deelnemer is er een djembe of conga aanwezig. Ook zijn er een scala aan kleine instrumenten aanwezig voor de nodige afwisseling. Ontdek de muzikaliteit die in jouw en je team zit!

 
 

DJ-Workshop – Altijd al in de schoenen van een DJ willen staan?!

DJ-Workshop inhuren bedrijven

 

Tegenwoordig is de planeet aarde er eentje waar dagelijks vele DJ’s omheen vliegen om over de hele wereld op te treden. Een groot deel daarvan is zelfs Nederlands denk maar eens aan DJ’s als Tiësto, Afrojack, David Quetta of Armin van Buuren!

 

Logisch dus dat mensen graag willen leren hoe dat DJ-en nou eigenlijk werkt. Ferocius Events verzorgt DJ workshops om dit te leren. We verzorgen DJ workshops voor  groepen op bijvoorbeeld personeelsfeesten, bedrijfsevenementen maar ook als muzikale fun-break tussen een dag vol vergaderingen of trainingssessies.

 

DJ-Workshop

 

 

Geef uw beoordeling
Check beschikbaarheid Lees referenties