• Zon borrel hapjes dansen geniet tuinfeest
  • Ervaren allround dj’s
  • Achtergrondmuziek
  • Ervaren saxofonisten
  • Geluidsets van klein tot groot
  • Unieke setting tuinfeest
  • Ruime keuze uit lichteffecten

Tuinfeest

Tuinfeest organiseren

 

U bent binnenkort jarig, geslaagd, zoveel jaar getrouwd of gewoon omdat het kan. Allemaal redenen voor een feest! U heeft besloten het feest thuis in de tuin te organiseren. Maar hoe organiseer je nu zo’n feest? We helpen u graag op weg.

 

De basisingrediënten voor een tuinfeest zijn lekkere hapjes, drankjes, goede muziek,  verlichting, een overkapping , decoratie en meubilair. De hapjes en de drankjes verzorgt onze partner Homemade Catering en rest kunt u aan ons overlaten.

 

Hapjes & drankjes

Graag stellen we u voor aan onze partner in food & beverage. Creatief, kwaliteit en passie zijn de kernwaarden waar Homemade Catering om draait. Ferocius Events & Homemade Catering zijn al jaren partners en we zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. Bekijk de website op www.homemadefood.nl of bekijk de pagina Catering (food & beverage)

 

Goede muziek

Wat is nu de juiste muziek op uw tuinfeest? Waarbij gaat iedereen uit zijn dak? Of wat is de beste achtergrondmuziek? Hoe weet je de juiste snaar te raken? Dat zijn vragen die aan ons (DJ’s) veel gesteld worden. We geven daar graag een antwoord op. Most important: iedereen moet een onvergetelijke avond beleven vol fun!

U kunt ervoor kiezen om een DJ, een band of een DJ met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of trompettist in te huren. Het voordeel van een DJ is dat hij direct in kan spelen op het moment en het publiek kan ‘lezen’ (passende muziek vinden bij het publiek). Daarbij kan een DJ er een feest van maken waarbij iedereen op de dansvloer staat. Bekijk ook eens onze pagina Artiesten voor ons aanbod.

Een samengestelde playlist is een goed alternatief. De kosten zijn hiervan lager en het is wat laagdrempeliger. We stellen deze playlist graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden zodat wij kunnen inschatten welke muziek u en uw gasten fantastisch vinden.  We kunnen bijvoorbeeld voor aan het begin van het tuinfeest een meer laidback-achtige playlist maken zodat  u iedereen kunt ontvangen en iedereen kan kletsen. Na een uur of anderhalf kan de playlist wat meer richting dansbare muziek gaan zodat uw gasten langzaam in een dans-mooth geraken.

Lees meer op de pagina Muziek Thuisfeest

 

Tuinfeest organiseren 2

 

Verlichting

Uw tuin verlichten is een absolute aanrader als u uw tuinfeest ’s avonds is. Met een aantal gekleurde floorspots kunt u uw tuin al een totaal ander uiterlijk geven. Een floorspot is een LED-spot die op de grond staat en overal op gericht kan worden. Bijvoorbeeld op een muur, schutting, boom, plant of ander object. U kunt zelf kiezen welke kleur uw voorkeur heeft.  Naast het gebruik van floorspots zijn prikkkabels altijd een leuke toevoeging. Een lang snoer met iedere meter een witte of gekleurde lamp die zachtjes twinkelt. Het geeft al snel een erg gezellig effect.

 

Natuurlijk zijn er nog tal van mogelijkheden. Bekijk ook eens de pagina Verlichting Thuisfeest en Licht en geluid verhuur.

 

Overkapping

Met een tent weet u zeker dat uw tuinfeest een fantastische ervaring wordt voor al uw gasten. Geen last van het weer, een lage temperatuur of natte en koude voeten. Uw gasten komen binnen in een warme, 100% naar uw stijl uitgevoerde en ingerichte tent.

 

Of u nu een aluhall, een flextent (spantent), pagodetent, partytent, een tent met een transparant dak of alleen een overkapping wilt. Alles is mogelijk! We maken graag een passend voorstel. Ga eens met ons aan tafel en bespreek alle mogelijkheden.

 

Decoratie & meubilair

Felgekleurde Chinese lampionnen, strakke witte loungebanken, een hippe bar, moderne statafels of wilt u het juist losjes? Geen probleem! We kunnen u een breed scala aan meubilair en decoratie aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Tuinfeest
4.67 (93.33%) 3 votes
Check beschikbaarheid Lees referenties