• Bij ons gaat altijd het dak eraf
 • Beleving Centraal Heineken James Bond_1100x400
 • We maken graag mooie shows
 • Music connect people
 • Aanbod artiesten
 • Congressen & bijeenkomsten
 • De Moderne Band Dj sax percussie
 • Allround en club DJ’s
 • Onze kernwaarden fun en gezelligheid
 • Verzorgde en stijlvolle complete shows
 • De nieuwste LED-techniek
 • DJ & Drums
 • Indoor of outdoor
 • Melodieuze combinatie dj en sax
 • Ontwerp lichtshows
 • Technische producties
 • Unieke combinatie dj en percussie

Projecten waar we trots op zijn!

Première James Bond Spectre in opdracht van Heineken

Premiere James Bond Spectre voor Heineken @ Tropenmuseum Amsterdam

Locatie: Tropenmuseum te Amsterdam

Opdracht: Creëren van de ultieme Heineken experience tijdens de première van James Bond Spectre.

Uitvoering: De voorkant van het Tropenmuseum is volledig groen uitgelicht in dezelfde kleur als het bekende bierflesje. Daarbij is de binnenkant van het Tropenmuseum ook niet vergeten. Deze is ook geheel groen uitgelicht en het logo van Heineken werd in de koepel geprojecteerd. Gasten werden opgehaald door chauffeurs in luxe auto’s, hostessen ontvingen de genodigden, er was een pre- en afterparty met een DJ, er kon gespeeld worden aan de roulettetafels en natuurlijk een biertje gehaald worden aan één van de luxe bars.

Bekijk hier de foto’s

 

 

Jazznight Gala Nyenrode Business University

12190064_10205198687946972_8750543919121790573_nLocatie: Koetshuis Nyenrode te Breukelen

Opdracht: Een luxe sfeer creëren en gasten een ‘wow-gevoel’ geven met als thema New York.

Uitvoering: Bij entree valt gelijk de sfeervol uitgelichte patio op. De gele taxi, de rode loper met lichtjes aan weerskanten en natuurlijk de vijf meter hoge, verlichte fontein. Wanneer men doorliep het Koetshuis in, kwam men in de jazzclub waar een jazztrio speelde.Er was ook een lounge gecreëerd met strak meubilair en een verlichte gin-tonic bar.  Later op de avond speelde er een coverband bestaande uit studenten en een DJ sloot het feest knallend af met veel confetti en CO2-jets. Een onvergetelijke avond!

Bekijk hier de foto’s

 

 

Intiem buurtfestival Rijpgrachtfestival

11999058_10204900063961559_157275785394177789_nLocatie: De Rijpgracht te Amsterdam

Opdracht: De technische productie van een intiem buurtfestival waarbij singer- songrwiters, artiesten, bands en DJ’s optreden op het achtersteven van een piratenschip.

Uitvoering: In samenwerking met 20Tree, die al het houtwerk verzorgde voor het decor, is er een gezellig, intiem podium gebouwd voor jong en oud. Een plek waar artiesten zorgeloos op konden treden omdat wij de techniek van alle acts verzorgden. Ook de vele prikkabels, verlichte bomen en showverlichting zorgden voor een sfeervol geheel. De sfeer was top!

Bekijk hier de foto’s

 

 

Jaarlijkse Mosselparty, kickoff van het netwerkseizoen

11952746_769377366504535_3564241293990659164_oLocatie: Evenemententerrein op Landgoed Keukenhof te Lisse

Opdracht: Het verzorgen van de juiste muzikale en technische invulling ter versterking van een ongedwongen sfeer waarin ondernemers kunnen netwerken.

Uitvoering: Op het festivalterrein van Landgoed Keukenhof vond het jaarlijkse mosselfestijn plaats.  De zon scheen volop. Er stonden overal picknicktafels, stands van sponsors, gigantische pannen met mossels en een groot podium. Het podium is sfeervol uitgelicht en rondom het terrein is er geluid geplaatst zodat alle bezoekers konden genieten van een showcase met verschillende DJ’s, saxofonisten en een trompettist van Ferocius Events.

Bekijk hier de foto’s

 

 

Horesca strandfeesten langs de Noordwijkse kust

11888649_10204822749908756_8532405923927677312_oLocatie: Strand(t)huys Buitengewoon te Noordwijk

Opdracht: Het verzorgen van een mooi mainstage podiumontwerp voor DJ’s en danseressen in Ibiza-stijl.

Uitvoering: In juli en augustus zijn er altijd de inmiddels legendarische strandfeesten op Strand(t)huys Buitengewoon. Met meer dan 1200 bezoekers, mag het wel groots genoemd worden. Voor dit 2-jaarlijkse Horesca-strandfeest bouwen we altijd een unieke mainstage met verlichting en effecten. In samenwerking met de locatie wordt er een flextent geplaatst waar lichtbruggen en het podium onder geplaatst worden. Geen volledig afgesloten tent, maar een warm dak met open zijkanten voor een knus gevoel. Verschillende DJ’s maken hun opwachting. Dansen tot ver na zonsondergang, onder de sterren en met de voeten in het zand… Ibiza-stijl!

Bekijk hier de foto’s

 

Wij produceren al onze DJ-booths zelf

11794388_10204737558019012_2704387009276506820_oLocatie: Magazijn en werkplaats

Opdracht: Het creëren van unieke DJ-meubels die nergens anders te zien zijn.

Uitvoering: Het proces begint bij het maken van moodboards. Hierbij worden verschillende materialen, vormen en kleuren bij elkaar gelegd om combinaties te maken. Daarna worden er schetsen gemaakt van de meubels waardoor er al gauw een beeld ontstaat van het model. Tijdens ontwerpen in 3D wordt nagedacht over de praktische dingen zoals afmetingen voor het transport, het gewicht moet zo laag mogelijk zijn, er moeten zwenkwielen onder, de bekabeling moet weggewerkt kunnen worden et cetera. Daarna gaan de meubels in productie. De ingrediënten zijn eigenlijk vrij eenvoudig: MDF, buigbaar triplex, vuren balkjes, houtlijm, diverse accesoires en heel veel kleine spijkers / nietjes.

Zodra de meubels zijn opgebouwd vanuit hout worden ze in de grondverf gezet en worden alle oneffenheden net zo vaak geplamuurd en geschuurd tot glad resultaat. Daarna worden de meubels gespoten in de juiste kleuren en worden alle accessoires gemonteerd. Er worden stopcontacten in aangebracht, XLR-aansluitingen, handvatten, zwenkwielen en het belangrijkste: de LED-strips. Deze worden op de juiste plaatsen bevestigd en gesoldeerd op de voedingen en aansturing. Als laatste worden mooie zwarte hoezen geproduceerd bij een zeilmaker voor het transport. Iedere DJ-booth is uiterst handzaam, handig in gebruik (ook als balies voor beurzen ed.) en hoogwaardig afgewerkt.

 

Congres Braingineers Insights: How customers really feels

Congres Braingineers Amsterdam Studio's

Locatie: Amsterdam Studio’s te Amsterdam

Opdracht: Het technisch verzorgen van beeld, licht, geluid en rigging voor een dagvullend congres met 350 personen.

Uitvoering: Er is met meer dan 200 meter truss een plafond geconstrueerd vol met LED-spots om de zaal sfeervol uit te lichten. Daarbij zijn er ook nog drie beursstands inclusief bedrukking gebouwd waar bedrijven zich konden presenteren. Er is een uitgebreid geluidsysteem van dB-Technologies ingezet met DPA-headsets en een aantal handheldmicrofoons. Er lag een afkijkmonitor voor de presentatoren en er hing een grote projector met spanscherm. Het doel was om een industriele setting te maken, dat is wel gelukt met al dat metaal en beton.

Bekijk hier de foto’s

 

 

Bedrijfsfeest voor alle medewerkers ROC College Airport

SONY DSC

Locatie: MBO College Airport te Hoofddorp

Opdracht: Het organiseren van een onvergetelijk kerstfeest met als thema succues

Uitvoering: Het thema ‘Succes’ werd al gauw duidelijk bij de verlichte entree en de grote felle spots die op de wolken schenen. Bij binnenkomst werden gasten op de foto gezet door een professionele fotograaf voor een uitgelicht kersttafereel. Daarna liep men de feestzaal (voorheen kantine) in, die niet meer te herkennen was. Rondom zwart afgeschermd met meer dan vijftig meter pipe & drape en sterrendoeken. Er was een grote constructie van truss gebouwd die vol met bewegend licht, spiegelbollen en spots hing. Op het podium speelde de ‘Moderne Band’, DJ met een saxofonist en percussionist, en het dak ging eraf tot in de late uurtjes. Onvergetelijk!

Bekijk hier de foto’s

 

Nieuwjaarswedstrijden met ex-internationals op de Koninklijke HFC

Nieuwjaarswedstrijden @ HFC, Haarlem

Locatie: Koninklijke HFC te Haarlem

Opdracht:

Uitvoering:

Projecten waar we trots op zijn!
5 (100%) 1 vote