Een romantische ceremonie met
LIVE-muziek

De ceremonie is een bijzondere aangelegenheid die op vele manieren kan worden ingevuld. Tegenwoordig ben je vrij om zelf een unieke invulling te geven aan dit mooie onderdeel van de trouwdag. Een leuke ambtenaar, de juiste muziek, binnen of buiten en ga zo maar door. 

Vergeet niet dat bij trouwen in de buitenlucht een subtiele headset voor de ambtenaar en microfoon voor eventuele speeches een nette aanvulling zijn op de ceremonie. Je hebt onverwachts veel omgevingsgeluiden om je heen waardoor vaak niet alles te verstaan is. Ontvang je aansluitend je gasten voor het taart snijden en de receptie dan is muziek voor op de achtergrond ook iets om over na te denken. Denk aan een live-setting zoals een zangeres of zanger begeleid op een piano of gitaar. Het zijn net de extraatjes die jouw bruiloft de finishing touch geven en waar wij graag met jullie over meedenken. 

Een ander alternatief is dat we een persoonlijke playlist samenstellen. We verzorgen het geluid, starten de juiste nummers tijdens de ceremonie, we versterken een strijkkwartet, akoestische combinatie of zanger(es) uit, verlichten de locatie sfeervol… En dat is maar een greep uit de mogelijkheden. Neem eens contact op en ga met ons aan tafel!

Let the pictures speak for themselves

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 550 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 400 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017 & 2018

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.