The way we work

Een bruiloft bestaat uit verschillende onderdelen. Willen jullie een traditionele trouwdag organiseren of pakken jullie het helemaal anders aan? Wie weet kunnen we mee helpen denken en samen ideeën opdoen. De onderdelen van een trouwfeest waarbij wij kunnen helpen zijn met licht, geluid, aankleding, decoratie, overkappingen, stroomvoorziening en muzikale invulling waaronder akoestische combinaties en DJ’s gecombineerd met LIVE-muzikanten. 

Door onze grote voorraad techniek en onze uitgebreide aanbod van muzikanten kunnen we altijd de juiste combinatie samenstellen die past bij jullie dag/avond! Gaan jullie trouwen en wil je een onvergetelijk feest? Neem dan snel contact op en kom een keer langs in onze studio. We laten je van alles zien en horen en spreken jullie avond uitgebreid door. 

Onze werkwijze van A tot Z

Het eerste contact

Neem contact met ons op, telefonisch, via de website of per e-mail. We plaatsen dan gelijk een vrijblijvende optie in de agenda zodat beschikbaarheid zeker is.

Een datum prikken om af te spreken

Wellicht kunnen we telefonisch al heel wat vragen beantwoorden en nodigen we jullie uit om eens langs te komen bij ons in studio. We prikken samen een datum zodat we ruim de tijd hebben om het feest uitgebreid door te spreken. We gaan immers voor het beste feest allertijden!

Intake in onze studio

Het is zover, de intake 🙂 We geven jullie een kijkje achter de schermen, een rondleiding door ons magazijn, denken met jullie mee en vullen jullie ideeën aan waar nodig. Eigenlijk hopen we dat jullie net zo enthousiast worden als wij. Ook duiken we de studio in nodige muziek te luisteren en filmpjes te bekijken. we nemen de dag en avond door en jullie muzikale voorkeur komt uitgebreid aan bod. Na afloop van de intake sturen we jullie het voorstel en moodboard om alvast in de stemming te komen.

Besluiten of jullie ervoor willen gaan

Uiteraard krijgen jullie ruim de tijd om te besluiten of het voorstel bij jullie wensen en budget past. Belangrijkst is jullie gevoel en wederzijdse klik. We hopen natuurlijk we jullie bruiloft (of een deel ervan) mogen verzorgen. Als dat anders is, geen probleem! Wie weet kunnen we jullie nog wat tips geven. 

We gaan met elkaar in zee!

Yeeaahhh! Jullie gaan met ons in zee en we mogen jullie bruiloftsfeest en/of ceremonie verzorgen! We gaan er alles aan doen om het onvergetelijk te maken. We sturen onze vragenlijst waarop jullie waarop u het verloop van de avond en muzikale voorkeur op kunnen beschrijven. Deze kunnen jullie naar aanloop van de grote dag invullen.

Het aftellen is begonnen!

Meestal zit er wat tijd tussen onze gesprekken en de feestdatum. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat alles goed voorbereid wordt in de tussentijd. We zoeken contact met de locatie voor praktische zaken zoals stroom, laden- en lossen en wanneer er op- en afgebouwd mag worden. We ontvangen de vragenlijst ongeveer twee weken voor de feestdatum retour. We briefen de DJ daarna zorgvuldig zodat hij/zij zich kan voorbereiden op uw feest. Op verzoek kan de DJ telefonisch contact met u opnemen om de laatste details door te spreken. Dit doen we meestal één á twee weken voor de feestdatum omdat dan alle details bekend zijn. Wilt u de DJ eerder spreken, geen probleem!

The big day!

Eindelijk is het zover, de dag is aangebroken. Daarna rest er nog maar één ding, het dak eraf feesten! Wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaarstaat en dat de DJ, muzikanten en/of technici goed zijn gebriefd. Lekker genieten en wij zorgen voor de rest! Have Fun!

The day(s) after

We zijn super benieuwd hoe jullie en jullie familie en vrienden het hebben gehad. Laat een referentie achter op onze website, daar help je ons enorm mee! We hopen dat jullie hebben genoten en wie weet komen we elkaar tegen op een volgend feest!

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW