Premium Complete Shows

Stijlvolle settings voor een geweldige feestavond!

Onze Premium Arrangementen zijn écht compleet en zijn inclusief:

Waarom kiest u voor ons?

 • Subliem geluid (geluidset & microfoon)
 • Nieuwste DJ-Gear
 • Sfeervolle verlichting
 • Keuze uit één van onze 15 verschillende moderne design DJ-booths met
  LED-verlichting
 • Transport tot 110 gereden kilometer
 • Op- en afbouw
 • Ervaren en attente allround DJ
 • Uitgebreide intake bij ons in de studio
 • Keuze uit vele stijlvolle settings
 • Uw wensen en muzikale voorkeur staan voorop
 • We werken uitsluitend met ervaren DJ's en muzikanten
 • Professionele apparatuur
 • Altijd spelen garantie
 • Lees wat onze opdrachtgevers van ons vinden

Maak uw keuze

Laid Back Lounge

What’s more to say? De DJ draait relaxte muziek, op een relaxt volume. U en uw gasten kunnen relaxt met elkaar in contact komen, terwijl u relaxt geniet van een drankje. En als u toch een relaxt dansje wilt wagen: daar zijn we heel relaxt in.

Prijs vanaf
€ 850,00 excl. 21% BTW 
€ 1028,50 incl. 21% BTW

Original Estate

De Original Estate show is de ‘one-size-fits-all’ topper van Ferocius. Het is een strakke setting die op vrijwel iedere locatie kan worden ingezet. De scherpe prijs, in combinatie met de luxe uitstraling maakt het een populaire show.  De Premium DJ-Booth is de grootste eyecatcher van deze show.

Prijs vanaf
€ 900,00 excl. 21% BTW 
€ 1089,00 incl. 21% BTW

Modern Celebration

Met vier ademende lichtzuilen achter de DJ springt Modern Celebration gelijk in het oog. De Aircones worden van binnenuit verlicht met LED spots en zijn naar smaak in te kleur aan te passen. In combinatie met de twee fourbar LED-spots is deze setting een betaalbare, luxe show. 

Prijs vanaf
€ 975,00 excl. 21% BTW 
€ 1179,75 incl. 21% BTW

Sunrise

De zonsopgang is hét universele symbool van de glimlach. Het premium arrangement Sunrise combineert de kracht van beweging met een strak design en brengt daarmee een glimlach naar de dansvloer. Vergeet alle zorgen. Het is tijd om te feesten! 

Prijs vanaf
€ 1025,00 excl. 21% BTW 
€ 1240,00 incl. 21% BTW

Chateau Disco

Chateau Disco is de belichaming van de retro disco-feel met een moderne, ruwe afwerking. Vier grote, roterende spiegelbollen worden gehangen in aluminium T-zuilen en hullen de dansvloer in sfeervol, bewegend licht. Dit pakket is de ultieme combinatie van nu en toen.

Prijs vanaf
€ 1075,00 excl. 21% BTW 
€ 1300,75 incl. 21% BTW

Tight White

Ferocius Events zet de Sensation White traditie stijlvol door! Deze volledig wit afgewerkte show is dé moderne feestsensatie van nu. De speciaal samengestelde lichtshow brengt al het wit tot leven en staat volledig in contact met de – je raadt het al – witte design DJ-Booth. 

Prijs vanaf
€ 1150,00 excl. 21% BTW 
€ 1391,50 incl. 21% BTW

Tight White Deluxe

Het Tight White Deluxe pakket is het meest strakke feest arrangement tot nu toe. Met vier moderne witte en volledig kleurbare LED Zuilen leeft de dansvloer op als nooit te voren. De vier Moving Head’s bewegen door de zaal en projecteren heldere stralen.

Prijs vanaf
€ 1250,00 excl. 21% BTW 
€ 1512,50 incl. 21% BTW

Stylish Club

Met Stylish Club brengt Ferocius Events een stijlvolle club ervaring naar elke locatie. Met hoge kwaliteit geluidsapparatuur en een volledig bewegende lichtshow is dit één van de meest uitnodigende arrangementen. De heldere, lichtshow wordt aangevoerd vier movingheads.

Prijs vanaf
€ 1175,00 excl. 21% BTW 
€ 1421,75 incl. 21% BTW

Classy Castle

Classy Castle is één van de exclusiefste arrangementen van Ferocius Events. Deze strakke, symmetrische show vormt de basis van elk evenement dat in het teken staat van onvervalst feestvieren.  De setting is uitgerust met vier verlichtte truss constructies en vier movingheads.

Prijs vanaf
€ 1275,00 excl. 21% BTW 
€ 1542,75 incl. 21% BTW

Royal Palace

Royal Palace is dé nieuwe sensatie bij Ferocius. Het unieke Royal Palace pakket brengt de meest complete feestervaring met een robuust ontwerp en een ongekende lichtshow die is samengesteld met maar liefst acht movingheads, stijlvol gehangen aan verlichtte Dyno Circles.

Prijs vanaf
€ 1475,00 excl. 21% BTW 
€ 1784,75 incl. 21% BTW

Ibiza Industrial

Het Industrial Ibiza arrangement brengt het strand tot leven. De show is de moderne belichaming van een strandfeest. Compleet met de modernste LED-verlichting en een unieke Woody DJ-Booth inspireert het tot onvervalst feestvieren.

Prijs vanaf
€ 900,00 excl. 21% BTW 
€ 1089,00 incl. 21% BTW