Hertog-Logo-Flat

Zaterdag 1 augustus 2020 om 19:00 uur

ONLINE BINGO

Heb jij zin in een gezellige avond? Ben je er aan toe weer wat leuks te doen met je roeiploeg, vrienden, familieleden of collega’s? Wil je mooie prijzen winnen en tegelijkertijd ook nog eens Bossche ondernemers steunen in deze tijd? Doe dan mee aan de Hertogbingo!

Op zaterdag 1 augustus spelen we online een bingo waarbij je mooie prijzen kan winnen van lokale ondernemers. Van een exclusieve overnachting in de Bossche Kraan tot een borrelbon van Tapperij Het Veulen. En van een kanotocht over de Dommel inclusief picknick van het Mariapaviljoen tot een guilty pleasure pakket van de Bossche Suikeroom. Met drie rondes en meerdere loterijtrekking zijn de kansen gigantisch. Hoe meer bingokaarten we verkopen, hoe toffer de prijzen worden!

Een bingoset kost 12,50. Daarvoor krijg je drie bingokaarten en een lotnummer. Per bingokaart maak je 3x keer kans op prijs. En tussen de bingorondes door verloten we nog eens tientallen leuke prijzen. Kaarten kun je t/m zondag 26 juli kopen. Naast deze reguliere tickets zijn er 20 VIP-kaarten (wie het eerste komt wie het eerste maalt). Voor 25 euro kun jij de bingo coronaproof bijwonen op de roeivereniging, krijg je twee consumpties en bitterballen.

Hoe werkt het?

1. Je vult onderstaand formulier in en stuurt ons je aanmelding door.
2. Je ontvangt van ons per e-mail de vervolginstructies:
3. Enkele dagen van te voren krijg je de bingokaarten thuis gestuurd per post.

De uitzending is live te volgen op www.facebook.com/rvdehertog (ook als je geen Facebook-account hebt). Liever toch wat ouderwetse verenigingsgezelligheid op 1,5 meter afstand? Twintig vips kunnen deze avond bijwonen in onze eigen Hertog Inn. Deze kaarten zijn iets duurder, maar je krijgt er wel een drankje en bitterbal bij. Of spreek (digitaal) met je roeiploeg, gezin of vriendengroep af. Leden en niet-leden mogen meedoen.

Schrijf je snel in!

Welkom bij de aanmeldpagina voor de Bingo-avond met RV de Hertog! Leuk dat je meedoet! Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt verdere instructies in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Is de bingo alleen voor leden van roeivereniging De Hertog?
Nee, iedereen kan meespelen met de bingo. Je kan dus ook meedoen met je vrienden, collega’s of familieleden.

Mag ik ook meerdere setjes bingokaarten kopen per persoon?
Uiteraard is het mogelijk om meerdere bingosets per persoon te kopen.

Hoe krijg ik mijn bingokaarten?
In de week voor de bingo ontvang je de bingokaarten thuis in de bus.

Mijn vraag wordt hier niet beantwoordt, wat nu?
Stuur een mail naar hertogbingo@gmail.com en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Wanneer is de uitzending?
1 augustus om 19:00 via de Facebook pagina. Ook als je geen Facebook account hebt kan je meedoen

Waar bestaat de bestelling uit?
3 bingokaarten voor 3 bingorondes en een uniek lotnummer

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Op 26 juli sluiten we de inschrijvingen. We hebben een paar dagen nodig om alles te verwerken.

Wanneer ontvang ik mijn gewonnen prijzen?
Prijzen die niet digitaal verstuurd kunnen worden, zijn op een later bekend te maken datum op te halen bij RV de Hertog in Den Bosch.