Acts

Aanvulling voor ieder event

De DJ draait de juiste beats om het publiek aan het dansen te krijgen en de saxofonist speelt al improviserend melodieen die het feest tot ongekende hoogtepunten brengt. De DJ draait non-stop en de saxofonist speelt meerdere sets (met mate). In het begin van de avond rustige muziek zodat u uw gasten kunt ontvangen en als iedereen er is, kan het feest losbarsten! De saxofonist loopt over de bar, danst met zijn gepoetste koperen sax tussen het publiek en klimt op alles waar hij op kan klimmen.  De chemie tussen de muzikanten is dat wat mensen zo aanspreek. Ideeën voor de muziek ontstaan al spelende. Een DJ is alleen is maar alleen, voeg daar een saxofonist aan toe en er gebeurt gelijk veel meer op het podium.

Akoestisch duo Gitaar & Zang

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg,

Akoestische live muziek brengt een levendige sfeer bij elke gelegenheid. Ze spelen de leukste covers uit alle stijlen, omhuld door een eigen, akoestisch, jasje. Dit duo is zeer geschikt als achtergrond voor ceremonies en borrels, maar weet ook uitverkochte feestzalen mee te krijgen in hun energie. Akoestisch duo Gitaar & Zang is een sfeer verhogende factor en draagt bij aan het maken van speciale herinneringen. 

Akoestisch duo Gitaar & Zang kan op verzoek speciale nummers instuderen om uw ceremonie helemaal persoonlijk en speciaal te maken. Ook kan dit worden gecombineerd met een optreden tijdens uw receptie of borrel.

Uiteraard kan Akoestisch duo Gitaar & Zang ook uw gehele event voorzien van soepele, smaakvolle achtergrond muziek.

Goochelaar Ton Bal

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg,

De vingervlugge Ton Bal is een niet weg te denken smaakmaker voor elk evenement. Deze charismatische beroepsoplichter doet jong en oud versteld staan met zijn creatieve, humoristische trucs. Goochelaar Ton Bal is een ervaren en gevatte illusionist die je doet twijfelen aan je eigen ogen en laat iedereen vertwijfeld achter!

Voor Ton is geen thema te gek. Als de oosterse Magier “Sinbad” treedt hij volledig gestyled op tijdens bijvoorbeeld een “Duizend-en-één-nacht” thema. Ook kan Ton zijn trucs aanpassen naar uw thema! 

Boek Goochelaar Ton Bal nu bij Ferocius Events!

Splashing drumact

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg

Deze letterlijk spetterende drumshow trekt gegarandeerd alla aandacht en zorgt voor een knallende opening of spectaculair showmoment. De drumshow is een gedetailleerd drumspektakel en wordt versterkt door een opzwepende lichtshow. Deze professionele en energieke act is in lijn van grote bekende acts als de Blue Man Groups en is een ritmische sensatie.

De professionele muzikanten van de Splashing Drumact vernieuwen de show regelmatig, zodat de nieuwste ideeën ten gehore worden gebracht en de hoogste energie wordt verkregen. De Splashing Drumact is een uniek hoogtepunt waar nog lang over wordt nagepraat! 

Akoestisch duo piano & zang

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

TAkoestische live muziek brengt een levendige sfeer bij elke gelegenheid. Deze sfeervolle muzikale toevoeging speelt muziek uit alle stijlen bestaat uit een pianist en zanger of zangeres. Het duo is zeer geschikt als achtergrond voor ceremonies en borrels, maar weet ook uitverkochte feestzalen mee te krijgen in hun energie. Tijdens diners zijn zij een graag geziene gast. 

 

 Wij kijken altijd welk duo het beste past bij uw evenement en muzikale wensen. Akoestisch duo Piano & Zang kan op verzoek speciale nummers instuderen om uw ceremonie of borrel helemaal persoonlijk en speciaal te maken. Ook kan dit worden gecombineerd met een optreden tijdens uw receptie of borrel. 

 

De Complimentenmeisjes

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg

Een lief en feestelijk complimententeam verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms light and funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. Een uniek “portret” van een eerste indruk. Een heerlijk feel good moment met een complimentje om in je zak te steken. 

Een goed begin is het halve werk, en de complimenten-meisjes doen dit werk met veel plezier. Ze toveren een lach op ieders gezicht en zorgen ervoor dat iedere bezoeker van uw evenement met een goed gevoel rondloopt. Met de karakteristieke, grote bow-tie zijn de complimentjes goed te herkennen en een geweldige toevoeging om de dag, middag of avond goed te beginnen. Complimentjes ontvangen was nog nooit zo gezellig, spontaan en makkelijk!

Percussie energizer

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg

Deze energieke percussieworkshop is een interactieve en muzikale team-building machine. Verschillende slaginstrumenten worden gecombineerd om samen, met elkaar één harmonieus geheel te creëren. De Percussie Energizer kan worden gebruikt als opener voor een corporate event of als warmdraaier voor een goed feest. 

De workshop is informeel van aard en brengt mensen dichter tot elkaar door ze samen te laten werken op een muzikale manier. De groep wordt geleid door één of meerdere Energizers met veel ervaring. Deze muzikanten brengen de groep dichter naar elkaar en maakt van een groep mensen één sound. 

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg

Het creatieve VJ-duo 14K Visuals is al sinds 2010 de ultieme visuele ondersteuning voor elk evenement dat op zoek is naar the extra mile. Deze muziekliefhebbers combineren hun technische kennis met innovatieve, hypnotiserende visuals die naadloos aansluiten op de muziek en lichtshow. 14K Visuals weet de sfeer van een event feilloos naar een toffe, kleurrijke show die het publiek in extase brengt.

Deze visuele grootmeesters zijn de final touch voor elk evenement dat het stempel ‘onvergetelijk’ verdient. Uw bedrijfslogo, initialen of favoriete foto’s kunnen onderdeel worden van het feest. 14K Visuals is los in te huren als VJ-duo, maar kan ook gecombineerd worden met onze eigen AV-mogelijkheden. Boek nu 14K Visuals en vraag naar de mogelijkheden voor uw evenement.