DJ & Gitaar

Een rockende combinatie

De DJ draait de juiste beats om het publiek aan het dansen te krijgen en de gitarist versterkt de tracks met groovy slagjes en enerverende solo’s. De gitaar is een hippe, verfrissende toevoeging in het DJ & LIVE concept van Ferocius. Door gebruik te maken van verschillende sounds en effecten past de gitaar altijd in de muziek. De gitarist zal, in samenspel met de DJ, geweldige improvisaties geven over de muziek die de DJ draait Deze bijzondere combinatie zal er voor zorgen dat uw feest, bruiloft of evenement een spektakel wordt!

Gitarist Bas Phaff

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 3 uur

Gitarist Bas Phaff is een veelzijdige en charismatische gitarist. Als podiumbeest weet hij het publiek in beweging te krijgen met scheurende solo’s en funky slagjes. Zijn sound past hij moeiteloos aan naar het genre en zijn muzikaliteit laat voor zich spreken. DJ & Gitaar is een bijzondere combinatie voor uw feest, bruiloft of evenement. 

Vraag nu snel naar de mogelijkheden voor gitarist Bas Phaff op uw evenement. Vraag een offerte bij ons aan of check de beschikbaarheid!