DJ & Sax

Een melodieuze combinatie

De DJ draait de juiste beats om het publiek aan het dansen te krijgen en de saxofonist speelt al improviserend melodieen die het feest tot ongekende hoogtepunten brengt. De DJ draait non-stop en de saxofonist speelt meerdere sets (met mate). In het begin van de avond rustige muziek zodat u uw gasten kunt ontvangen en als iedereen er is, kan het feest losbarsten! De saxofonist loopt over de bar, danst met zijn gepoetste koperen sax tussen het publiek en klimt op alles waar hij op kan klimmen.  De chemie tussen de muzikanten is dat wat mensen zo aanspreekt. Ideeën voor de muziek ontstaan al spelende. Een DJ is alleen is maar alleen, voeg daar een saxofonist aan toe en er gebeurt gelijk veel meer op het podium.

Prijs op aanvraag

Arjan-M is een allround saxofonist die met elk genre uit de voeten kan. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie maakt hij van elk feest een spetterende party. Sinds 1996 speelt hij met DJ’s en bands in binnen- en buitenland op festivals, bruiloften, bedrijfsevenementen, in discotheken en op privé feesten. Hij heeft in die jaren honderden keren opgetreden en altijd weet hij het publiek mee te krijgen en er een onvergetelijk optreden van te maken.  Met zoveel optredens zijn er ook veel hoogtepunten te noemen: het spelen met Hans Dulfer,

Ten Sharp, The Uptown Crew, optredens met DJ’s als Ronald Molendijk, Roog, Alex van Oostrom, spelen op festivals als MysteryLand, Indian Summer, Pride 2022 Utrecht, Benenwerk Brugge, locaties als Paradiso, Johan Cruijff ArenA, TivoliVredenburg, Oosterpoort Groningen, Toscaanse landhuizen, enzovoorts. Arjan-M heeft gespeeld op grote podia en bij intieme huwelijksfeesten. Of zoals hij zelf zegt: Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit waar je speelt, met wie je speelt en hoeveel mensen erbij zijn: You can’t fake the feeling!

Local Hero On Sax

Prijs op aanvraag

Local Hero is een waanzinnige saxofonist die samen met (inter)nationaal bekende DJ’s optreedt. Hij speelt onder andere in clubs, discotheken, cafés, bruiloften en op festivals in binnen- en buitenland.

In zijn woonplaats Amsterdam wordt hij een lokale held genoemd omdat hij met zijn jazzy en funky sounds, van ieder optreden een bijzondere gelegenheid maakt.

Sax by Daan Roosenbrand

Prijs op aanvraag

Daan is een veelzijdige saxofonist die ervan houdt een echt feestje te bouwen. De veelzijdigheid
van Daan is goed te zien in de verschillende soorten optredens die hij doet. Zo speelt hij met DJ’s,
orkesten, bands en duo’s. 

Improvisatie is echt zijn ding en dit doet hij graag. Zijn improvisatie-skills gaan in perfecte harmonie met DJ-muziek. Zoals Daan zegt “improviseren is een muzikale weg naar de vrijheid”. Met Daan valt altijd goed af te stemmen wat uw wensen zijn, hij zal daar
vervolgens zo goed mogelijk op inspelen.

Sax by Jurienne

Prijs op aanvraag

Beleef onvergetelijke momenten vol muzikale pracht en praal! Of het nu gaat om bruiloften, verjaardagen, recepties, dinershows of bedrijfsevenementen, Jurienne staat klaar om jouw evenement te voorzien van een betoverende muzikale sfeer. Met zijn  live optredens voegt hij een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Als muzikant beweeg ik me tussen het publiek door, en mijn muziek weeft zich subtiel door de ruimte. Jouw voorkeuren staan centraal, volledig afgestemd op jouw verzoeknummers. Voor een complete avondvullende ervaring speel ik tijdens de feestavond, het diner, de receptie en loungemomenten. Met zijn zachte easy listening-achtergrondmuziek creëert Jurienne perfecte ambiance, terwijl de zon ondergaat en gasten genieten van de rustige klanken.

Naarmate de avond vordert, maak ik plaats voor jouw gekozen DJ. Jurienne schakelt naadloos over van hartverwarmende ballads tot opzwepende hits die iedereen de dansvloer op krijgen. Zijn repertoire varieert van pop en soul tot populair klassiek, top 40 en pure house. Wil je je avond beginnen met een klassieker? Alles is mogelijk: van een solistisch saxofoonoptreden tot een complete Moderne Band, inclusief DJ, zangeres, percussionist, spectaculaire licht- en geluidseffecten en ondersteunende acts. Ben je ready voor een onvergetelijke muzikale reis?

Prijs op aanvraag

Naast zijn full time baan als ingenieur, speelt Casper al sinds zijn 7e sax en heeft hij ruim 100 bruiloften en feesten mogen verblijden met zijn funky sax tunes. Veelal met verschillende DJ’s, maar ook in bandjes. Zijn performance is altijd volledig improvisatie. Niks is ingestudeerd. Altijd galant, maakt hij samen met het publiek, het feest tot een muziekaal memorabele belevenis.

Waar Casper het lekkerste op gaat is de magie van de muzikale intuïtie. Met een goeie sfeer op de dansvloer kruipt de energie van het publiek in zijn saxspel en geeft hij die via zijn sax weer terug aan de dansvloer. Dat zijn de onvergetelijke avonden.

Prijs op aanvraag

Tijs Kok is een representatieve saxofonist met veel ervaring op het podium. Op 9 jarige leeftijd begon hij met saxofoonles en nog geen jaar later speelde hij al voor publiek. Tijs heeft in meerdere bandjes gespeeld en heeft dit altijd met veel passie gedaan. Maar omdat hij veel moeite had met het lezen van bladmuziek, improviseerde hij veel liever waardoor hij zo zijn eigen stijl ontwikkelde. Tijs wilde zich ook ontwikkelen als solo artiest, onder de naam: TijsS.

Nu, een paar jaar later, heeft TijsS opgetredens gedaan met o.a Gregor Salto, Franky Rizardo, Greg van Bueren etc. Hij heeft in de bekendste (inter)nationale clubs gestaan en ook wordt hij regelmatig gevraagd om te spelen voor gezellige en intieme feestjes, zowel voor bruiloften en bedrijfsfeesten als in de commerciele house-scene. TijsS heeft een warme klank, speelt catchy loopjes en weet zich heerlijk te manoeuvreren door alle beats, gedraaid door welke DJ dan ook.

Prijs op aanvraag

Of jullie feest nu groot of klein is; Arnoud als saxofonist in combinatie met één van onze DJ’s is succes verzekerd! Arnoud is een geweldige enthousiaste en professionele saxofonist die optreedt op allerlei soorten feesten, van bruiloften en verjaardagen tot evenementen en festivals. Het publiek reageert altijd enthousiast wanneer Arnoud op zijn eigen opzwepende wijze over de muziek en beats van de DJ speelt. 

Een bijzonder hoogtepunt uit zijn muzikale carrière is zijn bijdrage aan de albums van Caro Emerald. Het vervolg daarop met de internationale doorbraak en met de daarbij behorende tournees en optredens op grote festivals in Europa was zeer bijzonder en een hele leuke tijd. DJ en saxofonist Arnoud vermaken samen graag het publiek met hun energieke vibe, fijne draaitechnieken en professionele spel. Stilstaan zal geen optie zijn!

Prijs op aanvraag

Hi There, this is Thanos! Ik ben saxofonist, componist, leraar, vader en schrijver. Ooit ben ik geboren in het wonderschone Thessaloniki, Griekenland. Ik heb in Nederland gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ik een bachelor- en een masterdiploma voor jazzsaxofoon heb behaald. Sindsdien woon ik nog steeds in Nederland en probeer ik met succes te voorkomen dat ik een echte baan krijg, terwijl ik overleef als muzikant en leraar. 

Ik heb twee kinderen en een vrouw, een huis, een auto en een verzameling malt whisky’s. Ik heb ook een boek geschreven met korte verhalen. Ik heb aan veel projecten mogen meewerken, eigenlijk teveel om op te noemen. Ik heb treedt veel op met DJ’s op allerlei soorten jazzfestivals, bedrijfsfeesten, borrels, jazzclubs, bruiloften en kom ook graag bij jullie spelen!

Sax by David Romanello

Prijs op aanvraag

David Romanello behaalde in 2012 zijn Bachelor Muziek aan het Conservatorium te Tilburg. Waarna hij vervolgens in 2014 zijn Master Of Music met een 9 én een eigen CD, genaamd “Youngster”, afrondde. Ondertussen heeft David al ruime ervaring opgedaan in de beroepspraktijk. Zo tourde hij in 2008 door Europa met soul legende Percy Sledge waarmee o.a. landen als België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Monaco werden aangedaan. Daarnaast heeft David in de Zomer van 2010 deelgenomen aan Siena Jazz. Hier heeft hij les gehad van o.a. Jim Snidero, Bobby Watson, Michael Blake, Avishai Cohen en Omer Avital. Allemaal gevestigde namen in de internationale Jazz scene. David won op 28 mei 2012 het Middelburg Jazz Festival en deed hij mee aan de eerste editie van het Conservatorium Talent Award in ’s-Hertogenbosch. Ook in dat jaar werd David door de Fontys Hogeschool voor de Kunsten genomineerd voor de Jack de Leeuw prijs.

2013 stond in het teken van meerdere internationale tours. Samen met het Chelsea Foreman Quintet speelde David in en rond het Chinese Shanghai. Met zijn eigen kwartet tourde hij door Slovenië. En met het Frank Windemuller Quartet reisde hij af naar Portugal. Met deze laatste bezetting wist hij zich in dat zelfde jaar ook nog op Nederlandse bodem te plaatsen voor de finale van de Dutch Jazz Comptetion en speelde hij in het Bimhuis. Op dit moment is David druk bezig met BOSCO. Deze small-bigband heeft op dit moment een samenwerking met Liptease. Deze band stond in 2014 in de finale van Holland’s Got Talent. Ook heeft BOSCO op dit moment een samenwerking met de Rotterdam Ska Jazz Foundation en is BOSCO bezig met eigen werk. Naast zijn eigen kwartet, trio, NEIL en BOSCO speelt David onder andere bij Dr. Brass, SOUL!, blazerssectie The Hornaments en is hij sinds 2014 saxofoon docent bij Kunstlokaal.

Prijs op aanvraag

Vanaf het moment dat hij Charlie Parker op een zwart/wit foto in de krant zag staan, wist hij dat hij saxofonist wilde worden.  Met dit doel voor ogen begon hij op zijn 6e met blokfluitlessen om op zijn 8e over te stappen naar de saxofoon. In het jaar 2008 tot en met 2010 was deze saxofonist de eerste tenorsaxofonist van the Festival Youth Jazz Orchestra (FYJO) onder leiding van Johan Plomp.In 2011 speelde Tom in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest onder de 21 onder leiding van Benjamin Herman.  Met deze band ging Tom Leeuwenburg die zomer op tournee langs alle (jazz) festivals in Nederland waaronder North Sea Jazz & Lowlands. 

Ook was hij in 2011 en 2012 onderdeel van het BeVoice project onder leiding van René Broeders in Berlijn. Dit project heeft deuren geopend in deze culturele hoofdstad waar hij nu regelmatig optreed met DJ’s en rappers. Nadat hij in 2011 de HAVO voor muziek en dans afgeronde begon hij in 2012 te spelen bij verschillende formaties. Zo speelt hij onder andere bij Grant, Felix Siefert, Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Snarky Puppy, Renee van Ginkel en vele bekende deejays. Tom is een fijne saxofonist met leuke uitstraling en goede energie. Hij maakt het feest!

Sax by Carolien

Prijs op aanvraag

Carolien is al jaren actief in de muziek. Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty en scherp randje. Het doel van Cece Noir is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80’s, of op een romantische bruiloft met mooie balads.

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden zoals Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer. Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ’s uit binnen en buitenland en heeft een nummer op het label Latin Lovers uitgebracht.

Sax by Marc van de Velde

Prijs op aanvraag

Marc (1969) speelt van jongs af aan saxofoon. Zijn sound is warm tot fel en zijn stijl is soulfull tot funky. Zijn sterke kant is het onvoorbereid meespelen met DJ’s en andere muzikanten. Hij heeft al met veel verschillende DJ’s en muzikanten samen gespeeld.

Van Rotterdam tot in Sydney en heeft daardoor veel ervaring opgedaan op het gebied van de verschillende soorten dance-music. Marc heeft geen podium nodig, maar zoekt gewoon in de zaal de perfecte plek uit om te performen.

Sax by Ruud de Vries

Prijs op aanvraag

Ruud de Vries is een autodidacte tenorsaxofonist die op 27-jarige leeftijd – na het zien van een optreden van Hans Dulfer – een saxofoon kocht en zich ontwikkelde tot een veel optredende saxofonist in zowel de Jazz als de DJ/party & dance-scene.

Ruud speelde op het North Sea Jazz festival en staat bekend als een veelzijdige muzikant. Je kunt hem dan ook net zo goed met een traditioneel jazzkwartet zien spelen als met een DJ op een house-party.