DJ & Vocals

Put your hands up, put your hands up!

De DJ & Vocals combinatie van Ferocius Events maakt jou feest helemaal af. Deze weergaloze energie-bom trekt iedereen de dansvloer op en laat niemand stilstaan. De vetste tracks worden live gezongen en voorzien van smaakvolle lyrics en melodieën. Deze vocalisten zingen niet alleen waanzinnig goed, maar zijn ook échte MC’s. Het opzwepende stemgeluid van onze MC’s zorgt ervoor dat je gewoon niet stil kan staan! Laat je meeslepen in de tofste mash-ups, vetste flows en krachtige melodieën van onze vocalisten. Boek je DJ & MC nu bij Ferocius en ‘put your hands up in the air, like you just don’t care’!

Zangeres & MC Mabel

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 3 uur

Zangeres Mabel brengt met haar eigentijdse vocalen een unieke sound op het podium. Dit gecombineerd met een forse doses energie en een sausje spontaniteit geven de garantie voor een geweldige belevenis. Door verschillende stijlen zoals Pop, Rock, Dance en zelfs Nederlandstalig te beheersen bereikt Mabel een brede doelgroep.

Deze drukke Artist performer heeft een schat aan ervaring en heeft al mogen optreden als danseres  in de Johan Cruijff Arena, Ahoy Rotterdam, RAI Theater, Koninklijk Theater Caré en een aantal keer in de Ziggodome. Nu ze de volle focus op haar zangcarrière stort combineert ze podiumervaring, energie en zangtalent om elk optreden te transformeren tot feestelijk event.      

Zangeres & MC Nicky

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 3 uur

Zoek je een zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid en van elke gelegenheid een feestje maakt? Welkom op de website van Nicky van der Kuyp! Wat je ook organiseert, je bent bij Nickymusic aan het juiste adres! Goede muziek is één van de succesfactoren. Muziek die bij de gelegenheid, de mensen en de sfeer past! De muzikale invulling kun je met een gerust hart aan Nicky overlaten. Vanuit haar jarenlange ervaring met zingen in grote musical en theatershows 

( o.a Shrek, Legally Blonde, footloose, The sound of music, Heel Holland op z’n kop), is NICKYMUSIC 9 jaar geleden ontstaan. Nicky wilde niet meer in vaste shows zingen en is voor zichzelf begonnen. Vanaf dat moment zingt Nicky elke week op feesten, borrels, bruiloften, evenementen, dinnershows, in restaurants of op thuisfeestjes. Op elke gelegenheid past ze zich aan naar jouw wensen en krijg je gegarandeerd het feestje waar je naar zoekt! 

Zangeres & MC Shirley

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 3 uur

Een verhaal overbrengen tijdens zingen is iets wat Shirley altijd belangrijk vindt en mee bezig is als zangeres. Tijdens haar opleiding op het Conservatorium heeft ze 3 jaar aan de jazz-afdeling gestudeerd en is uiteindelijk in 2010 aan de pop-afdeling afgestudeerd. Met collega’s van haar studie is ze de popgroep Adlicious gestart en zijn in 2011 als tweede geëindigd bij de talentenshow X-Factor en hebben ze veel opgetreden in binnen- en buitenland. Ook heeft ze met producers in L.A. gewerkt en hebben een eigen EP kunnen opnemen en veel ervaring kunnen opdoen op zowel het podium als televisie

Naast de solo-carrière van Shirley heeft ze veel ervaring opgedaan als backingvocaliste bij o.a. Kenny B, Extince, Xander de Buisonjé en Berget Lewis. Ook zingt Shirley in de Rootsriders (Bob Marley tribute band) waarmee ze de finale heeft gehaald van Battle of the Bands op SBS6 met als klap op de vuurpijl een optreden in de Ziggo-dome. Ze vindt de combinatie van pakkende pop-muziek, de complexiteit van jazz in combinatie met wereldmuziek te gek en wilt dat graag verwerken in haar eigen muziek en optredens. Eén ding is zeker, met Shirley heb je een zangers van wereld-formaat op je event staan!