Feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, event, bijeenkomst, vergadering, presentatie, productlancering

Fort 5, Vijfhuizen

Bij Fort 5, gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem, wordt kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke setting. Een historische vestging die dient als inspirerende evenementenlocatie die zelfs erkend is als UNESCO Werelderfgoed. Of je nu op zoek bent naar een mooie locatie voor een knallend bedrijfsfeest, een professionele vergaderruimte, een uniek festivalterrein of je huwelijk, Fort 5 biedt eindeloze mogelijkheden. Met diverse binnen- en buitenruimtes, waaronder deprachtige brasserie en sfeervolle lokalen, wordt de perfecte sfeer voor jouw speciale gelegenheid gecreeërd. Bij Fort 5 gaat de passie voor lokaal, duurzaam en smaakvol eten hand in hand met evenementen. De chefs werken samen met lokale producenten om je te verrassen met heerlijke gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Of het nu gaat om een lekkere lunch in de brasserie, een sit-down diner, een walking dinner of een trendy streetfood festival.

We hebben speciaal voor Fort 5 arrangementen ontwikkeld voor feestavonden en vergaderingen. Daarnaast kunnen we ook geheel op maat een evenement produceren.  Denk aan licht, geluid, TV-schermen, beamers, microfoons, podia maar ook unieke objecten zoals lichtletters, fotobooths, DJ-booth en decoratie. Neem contact op voor de mogelijkheden! We nodigen je graag uit om eens langs te komen in onze studio!

Ons portfolio van de events bij Fort 5

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017, 2018 en 2019 voor ons label Ferocius Weddings

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.