Feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, event, bijeenkomst

Kasteel De Wittenburg, Wassenaar

Wie niet beter weet, zou denken dat het romantische Kasteel de Wittenburg de thuisbasis is van de prins op het witte paard. Het elegante kasteel ademt traditionele hoffelijkheid en een gemoedelijke sfeer. Daarmee is het kasteel de ultieme entourage voor een bijzondere bruiloft of ander event. Van de huwelijksvoltrekking, de receptie en het feest tot aan de huwelijksnacht; maatwerk is de regel. Het geheim van deze exclusieve locatie is dat de ambiance altijd persoonlijk en warm aanvoelt. Ook voor bedrijfsfeesten is Kasteel De Wittenburg uitstekend geschikt, zo beschikt ze over een grote congresruimte van ruim 310m2.

We hebben speciaal voor Kasteel De Wittenburg vier Premium Complete Shows ontwikkeld, genaamd: Chateau Disco, Classy CastleStylish Club en Royal Palace . Zeer uitgebreide sets met goed geluid, toffe lichtshow, een moderne design DJ-booth die perfect past bij de inrichting en natuurlijk de allerleukste DJ! De show is uit te breiden met diverse apparatuur zoals extra verlichting, decoratie, spiegelbollen, fotospiegel, lichtletters en ga zo maar door. Ook al onze andere Complete Shows kunnen geplaatst worden bij Papa’s Beach House. Neem contact op voor de mogelijkheden! We nodigen je graag uit om eens langs te komen in onze studio!

Ons portfolio van de events bij Kasteel de Wittenburg

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017, 2018 en 2019 voor ons label Ferocius Weddings

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.