Feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, event, bijeenkomst

Kasteel Keukenhof, Lisse

Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Bij Kasteel Keukenhof zijn jullie aan het juiste adres. Het Kasteel vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad. Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties zoals het Kasteel waar veelal de huwelijksceremonie wordt voltrokken, de Hofboerderij waar heerlijk gedineerd en geluncht kan worden, en het Koetshuis waar de feesten, borrels en bijeenkomsten worden georganiseerd.  En als we zeggen feesten, dan bedoelen we knalfeesten! Het Koetshuis van Keukenhof is de locatie bij uitstek voor een geweldige huwelijksfeest of bedrijfsfeest. 

We hebben speciaal voor Kasteel Keukenhof drie Premium Complete Shows ontwikkeld, genaamd: Chateau Disco, Classy Castle en Stylish Club. Zeer uitgebreide sets met goed geluid, toffe lichtshow, een moderne design DJ-booth die perfect past bij de inrichting en natuurlijk de allerleukste DJ! De show is uit te breiden met diverse apparatuur zoals extra verlichting, decoratie, spiegelbollen, fotospiegel, lichtletters en ga zo maar door. Ook al onze andere Complete Shows kunnen geplaatst worden bij Papa’s Beach House. Neem contact op voor de mogelijkheden! We nodigen je graag uit om eens langs te komen in onze studio!

Ons portfolio van de events bij Kasteel Keukenhof

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017, 2018 en 2019 voor ons label Ferocius Weddings

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.