Feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, event, bijeenkomst

Landgoed De Olmenhorst, Lisserbroek

Een geweldige locatie in Lisserbroek waar we graag komen! Tussen de perenbomen trouwen en een groot feest in het boshuis of de grote witte tent is ge-wel-dig! Een idyllische plek voor een bruiloft (of ander event :-)) om nooit te vergeten! Bovendien werken er super leuke mensen met veel ervaring om jouw event te laten slagen! 

De Complete (drive in) Shows die het beste passen bij de Olmenhorst zjin Original Estate, Chateau Disco en Ibiza Industrial.  Allemaal premium shows met goed geluid, sfeervolle verlichting, een unieke DJ-booth die perfect past bij de inrichting en natuurlijk de allerleukste DJ! De show is uit te breiden met diverse apparatuur zoals accuspots, spiegelbollen, fotospiegel, lichtletters en ga zo maar door. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ons portfolio van de events bij Langoed De Olmenhorst

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017, 2018 en 2019 voor ons label Ferocius Weddings

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.