Online Events

Online evenementen brengen mensen samen om te leren, zich te vermaken en deel uit te maken van een organisatie. Live streaming is hét alternatief van fysieke events en op dit moment niet meer weg te denken. Van het organiseren van een evenement, congres of zelfs bedrijfsfeest, bingo’s, quizzen en radio-uitzendingen; alles is mogelijk.

We staan bekend om onze full-service aanpak in fysieke events en hebben dit doorgezet naar online en hybride events. Of het nu gaat om aankleding, hoogwaardige audiokwaliteit, creatieve camerashots, het schrijven van een programma of de vormgeving van de livestream, we verzorgen alles onder één dak. Brainstorm met ons en wie weet wat voor uniek online event we voor u kunnen verzorgen. 

Platforms die we gebruiken voor Online Events

We kunnen streamen naar ieder gewenst platform. Beveiligd of openbaar. Een custom online omgeving waarin de stream embedded is behoort ook tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies nodig?

Neem contact op met Bart Heemskerk

T. 06-48415972 ​

M. bart@ferocius-events.nl

Techniek

Scherp beeld, kraakhelder geluid, sfeervol en egaal uitgelicht, een stabiele internetverbinding en hoogwaardige IT-materialen. Vanzelfsprekend, maar onmisbaar voor een vlekkeloos online event. We werken met de hoogste kwaliteit apparatuur die onze technici door en door kennen. Alle techniek wordt zorgvuldig getest alvorens uw online event van start gaat. We zorgen voor een strakke planning en laten niets aan het toeval over!

Voordelen online events

Corporate Radio

Wilt u uw werknemers bereiken, een boodschap overbrengen, motiveren of inspireren? Dat kan allemaal via uw eigen Online Corporate Radio station. We creëren een volledige custom radio-studio waarin u uw boodschap kunt combineren met fun! Uw personeel kunt intunen via een unieke link tussen vastgestelde tijden. Eén dag radio of een hele week? Alles is mogelijk.

Uw collega’s kunnen inbellen en actief deelnemen aan de uitzending. Onze DJ’s praten de show aan elkaar en starten de muziek in. Uiteraard is een combinatie van een bekende Nederlander of een collega mogelijk. We ontwikkelen customized jingle’s, bedenken leuke programma-items en maken zo het radiostation geheel passend voor uw organisatie.  De radio-uitzending kan ook in beeld gebracht worden zodat je mee kunt kijken in de studio. We kunnen een pop-up studio plaatsen op locatie of online uitzenden vanaf onze eigen studio. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

 

 

 

Sfeerimpressies

Quizzen & Bingo's

Een online quiz of bingo (of combinatie) volledig customized voor uw organisatie. Een interactief online event waarbij fun en contact met de deelnemers centraal staat. We beschikken over een complete uitzendstudio waarbij de mogelijkheden in de setting oneindig zijn. De vormgeving van de stream en bingokaarten ontwerpen we in uw huisstijl. 

De online uitzending kan worden uitgezonden via verschillende platforms. Iedereen kan meedoen, waar u en uw collega’s zich ook bevinden.