Over Ferocius Events

Ferocius Events is een fris, creatief en ervaren evenementenbureau en tevens de overkoepelende organisatie van de onderstaande labels. De labels zijn 100% dochterondernemingen en zijn ontstaan door de grote vraag. Door ieder product met een eigen focus in de markt te zetten kan kwaliteit bewaakt worden en wordt er een solide basis gevormd om meerdere evenementen tegelijkertijd uit te voeren. 

Maar bovenal om iedere klantengroep beter van dienst te zijn. Bekijk ook eens de websites van onze labels en ontdek waar we u nog meer mee van dienst kunnen zijn.

De gezichten achter Ferocius Events

Bart Heemskerk

Eventmanager & eigenaar | Bart Heemskerk
Zakelijke events, inkoop, allround DJ, specialist licht en geluid en muziekfreak 🙂

E-mail: bart@ferocius-events.nl
Tel: +31(0)6-48415972

Jeroen Kwee

Eventmanager | Jeroen Kwee
Zakelijke events, grote events en houdt van 
(veel) lampjes 🙂

E-mail: boekingen@ferocius-events.nl
Tel: +31(0)6-15699090

Nick Tjoelker

Eventmanager & bruiloftexpert | Nick Tjoelker
Leisure events, aanspreekpunt beach-events en allround DJ. Ons muzikale aanspreekpunt.

E-mail: events@ferocius-events.nl
Tel: +31(0)6-11539998

Our brands

Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren begint bij Ferocius Events. Er komt veel bij kijken en u wilt niets aan het toeval overlaten. Creativiteit, stijlvol, fris en perfectie staan voor ons hoog in het vaandel. We werken out of the box en creëren een mooie setting met de juiste ambiance. Door onze kennis van verlichting, decor en geluid kunnen we iedere locatie ombouwen tot een feestlocatie, groot of intiem. En door onze muzikale achtergrond kunnen we een geweldige avond of dag programmeren met artiesten en DJ’s.

Het is over met de statische, zwarte DJ meubels. De unieke designs zijn smaakvol, luxueus en van hoge kwaliteit. Met 18 originele designs is DJBooth-huren.nl de grootste aanbieder van high-end DJ-Booths in Europa! De ultieme eye-catcher voor elk evenement ligt sinds vandaag binnen handbereik. De DJ-Booths hullen de DJ én de dansvloer in sfeervol en gekleurd licht door middel van ingebouwde DMX-lichttafels, welke zijn voorzien van verschillende kleuren- en chasepresets. Ook zijn de meubels aan te sturen door externe lichttafels, waarmee ze volledig onderdeel worden bestaande lichtshows. Huur nu jouw favoriete DJBooth!

Ferocius Light & Sound is hét adres voor het huren van professionele licht- en geluidsapparatuur. We zijn innovatief, servicegericht en denken graag met u mee. Beleving en het concept staan centraal. Wat is het doel van uw evenement? Hoe ziet u uw evenement? Dat zijn vragen die centraal staan bij het ontwerp van de show. We bedenken lichtplannen, bouwen licht en geluid op en af en zijn verantwoordelijk voor de technische productie. We leveren niet alleen licht en geluid maar ook truss en rigging, podiumdelen, special effects, decor en beeld (audiovisueel). Kortom alles voor een geslaagde show, congres, bedrijfsevenement of beursstand. Ferocius Light & Sound verzorgt producties door heel Nederland.

Een bruiloftsfeest is een speciaal en belangrijk feest waaraan niets mag ontbreken! Ferocius Weddings zorgt dat de feestavond tot in de puntjes goed verloopt en staat garant voor een stijlvolle avond met een muzikale invulling! Jullie wensen staan centraal, we bespreken dan ook de avond uitgebreid met jullie door. Wanneer u een show boekt krijgt u een uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarin u al uw wensen over de muziek en het verloop van de avond kunt zetten.

De cliché verjaardagen kent u vast wel. Je komt binnen en iedereen zit in een kring. Dat hoeft vanaf nu niet meer! Organiseer een feest bij u thuis in de huiskamer, de schuur, in de tuin, in een tent of op straat. Geef een exclusief feest hoe groot of hoe knus uw huis ook is. Nadat u heeft nagedacht over wanneer u het feest wilt organiseren, wie u allemaal uitnodigt en of u een thema aan feest wilt verbinden is het tijd om alle spullen te verzamelen. Een hoop speurwerk om de juiste leveranciers te vinden voor alle verschillende materialen; licht, geluid, hapjes, drankjes, overkapping, meubilair et cetera. Dat is niet meer nodig, wij nemen graag de zorg voor u uit handen met onze all-in-one-solution. 

Alle lichtletters, getallen en speciale tekens van A tot Z. Alle letters zijn dimbaar en universeel koppelbaar. Ze zijn neer te zetten of op te hangen. Gebruik ze als decorobject of integreer ze in een lichtshow tijdens een feestavond. Leuk voor uw bruiloft of zet uw organisatie centraal tijdens een bedrijfsfeest.