Een feest bij u thuis, sfeervol en perfect geregeld!

Bent u van plan om thuis een feest te organiseren met wat voor reden dan ook? Dan bent u bij Thuis-feesten.nl aan het goede adres. We hebben alles in huis om ook van uw feest een onvergetelijke avond te maken. 

Organiseer een feest bij u thuis in de huiskamer, de schuur, in de tuin, in een tent of op straat. Geef een exclusief feest hoe groot of hoe knus uw huis ook is.Nadat u heeft nagedacht over wanneer u het feest wilt organiseren, wie u uitnodigt en of u een thema aan het feest wilt verbinden, is het tijd om alle spullen te verzamelen. Een hoop speurwerk om de juiste leveranciers te vinden voor alle verschillende materialen; licht, geluid, hapjes, drankjes, overkapping, meubilair et cetera. Dat is niet meer nodig, wij nemen graag de zorg voor u uit handen.

Wij vonden dat het tijd werd voor een all-in-one-solution. U kunt ons ook wel zien als de one-stop-shop. We hebben de materialen, leuke DJ’s & muzikanten en de ervaring om ieder feest te laten slagen. Kijk eens rond bij de verschillende onderdelen en neem contact op voor vragen of een passende offerte.

We hope you like what we do!

Bekijk onze DJ & LIVE video om een impressie te krijgen van de sfeer die ontstaat tijdens de combinatie van onze DJ’s met LIVE-muzikanten op uw thuisfeest. Ben je enthousiast? Neem contact met ons op en kom een keer langs in de studio!

Let the pictures speak for themselves

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW