Food & drinks

Graag stellen we u voor aan onze partner in food & beverage. Creatief, kwaliteit en passie zijn de kernwaarden waar Homemade Catering om draait.

 

Iets te vieren?

Homemade Catering op Maat verzorgt graag de catering van uw feestelijke gelegenheid. Bij u thuis in de tuin of op andere gewenste locatie, Homemade levert graag maatwerk met een persoonlijke benadering. We bieden een ruim assortiment aan culinaire mogelijkheden: van hapjes en/of buffetten bezorgen, de catering van uw receptie, BBQ of diner tot totaalcatering van een grote feestavond of huwelijksfeest. Ongedwongen genieten van heerlijkheden en gezelligheid, staan hierbij centraal.

 

Een sharing dinner in de tuin aan lange gedekte tafels vol Italiaanse lekkernijen, verse bloemen en mooi servies. Het plaatsen van een tent met dansvloer, stijlvolle cocktailbar, moderne statafels en dit alles onder muzikale begeleiding van een DJ in fraaie DJ Booth. We passen graag de invulling, styling en decoratie aan naar het gekozen thema en uw specifieke wensen.

 

Het Homemade team draagt vol enthousiasme bij aan de organisatie en culinaire invulling van uw feest en maakt er een zorgeloze en onvergetelijke belevenis van.

 

Aanbevolen cateraar: Homemade Catering op Maat

 

 

HomemadeMeer weten?

Bezoek onze website www.homemadefood.nl en lees de referenties of bekijk de sfeerimpressies op ons blog. Neem contact met ons op via info@homemadefood.nl of 06-27077422.

Met culinaire groet,

Robin en Myron Kortekaas

 

 

 

 

* Foto’s zijn gemaakt door “Van Kaartjes Tot Kiekjes”