Mogelijkheden

Food & drinks. Perfect verzorgde Catering

Lunchen op een weiland, barbecueën in uw achtertuin. hapjes en drankjes tijdens de feestavond? Onze cateraars nemen graag hun keuken voor u mee!

Belangrijk om te weten is dat wij niet zelf catering verzorgen, dat doen onze vaste partners. Wij hebben verstand van de juiste sfeer, muziek, licht en geluid en zijn niet zo handig in de keuken. Wel weten we wat lekker is en bevelen we u graag één van onze vaste cateraars aan. Zie het als een service, we helpen u graag verder om een onvergetelijk feest te organiseren. Onze vaste cateraars en onze crew en muzikanten zijn naadloos op elkaar ingespeeld wat altijd een pré is tijdens een event. U bent natuurlijk ook geheel vrij om zelf een cateraar te zoeken. 

Waar kunnen wij mee helpen op gebied van catering?

Allereerst kunnen we alle aankleding, barkrukken, statafels, gave design barren, garderoberekken en allerlei andere benodigdheden verzorgen. We hebben een grote voorraad verhuurmaterialen in ons assortiment en matchen de materialen altijd zo dat het een mooi gestyled geheel wordt. Ook stemmen we af met de cateraar welke materialen en stroomvoorziening zij nodig hebben.

Food & drinks | Catering

Onze cateraars verzorgen graag de catering van uw feestelijke gelegenheid. Bij u thuis in de tuin of op andere gewenste locatie, Onze cateraars leveren graag maatwerk met een persoonlijke benadering. Ze bieden een ruim assortiment aan culinaire mogelijkheden: van hapjes en/of buffetten bezorgen, de catering van uw receptie, BBQ of diner tot totaalcatering van een grote feestavond of huwelijksfeest. Ongedwongen genieten van heerlijkheden en gezelligheid, staan hierbij centraal.

Een sharing dinner in de tuin aan lange gedekte tafels vol Italiaanse lekkernijen, verse bloemen en mooi servies. Het plaatsen van een tent met dansvloer, stijlvolle cocktailbar, moderne statafels en dit alles onder muzikale begeleiding van een DJ, LIVE muzikant met een fraaie DJ Booth. We passen graag de invulling, styling en decoratie aan naar het gekozen thema en uw specifieke wensen. We dragen vol enthousiasme bij aan de organisatie en culinaire invulling van uw feest en maken er een zorgeloze en onvergetelijke belevenis van.

Let the pictures speak for themselves