Verhuurmaterialen voor uw thuisfeest

Thuis-Feesten.nl is dé one-stop-shop voor een geslaagd feest bij u thuis!

Hier vindt u alle aspecten voor een onvergetelijk feest bij u thuis! Denk hierbij aan verlichting, aankleding, inrichting, verwarming, een design DJ-Booth of onze unieke lichtletters. Feesten doet u niet alleen, daarom helpen wij u graag! Een Thuis-Feest kunt u bij ons op verschillende manieren organiseren. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee! Er zijn drie manieren om uw Thuis-Feest onvergetelijk te maken:

Er zijn 3 mogelijkheden:

Verhuur verlichting voor uw thuisfeest

Thuis-Feesten.nl heeft alle soorten verlichting voor uw feest in huis. Versier uw tuin met een sfeervolle prikkabel of licht de ruimte op met draadloze (waterdichte) accuspots, alles is mogelijk. U kunt de feestverlichting los inhuren of het feest door ons laten verzorgen! Bekijk hier het assortiment:

Verhuur geluid voor uw thuisfeest

Hieronder staat een greep uit de vele mogelijkheden tot het huren van geluid. Al onze geluidsets zijn plug and play en worden geleverd inclusief bijbehorende statieven, stevige transporthoezen/flightcases en bekabeling. Ook microfoons, iPads met Spotify of DJ-apparatuur kunt u bij ons huren.

Verhuur aankleding voor uw thuisfeest

Een thuisfeest is niet compleet zonder de juiste aankleding. Hang de hele tuin vol met spiegelbollen die schitteren in het zonlicht, verlicht tent of veranda sfeervol met twinkelende prikkabel, leg de rode loper uit. Maak het gezellig met tuinfakkels of kaarsjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Verhuur meubilair & inrichting voor uw thuisfeest

Wilt u een thuisfeest met een feestavond of ook met een aansluitend diner? Dan zijn lounge- of statafels onmisbaar. 

 

Meubilair: barren, witte klapstoelen, krukken,  Garderobe, kandelaar,  welkomstbord, dansvloer, partytafel, partybank, witte sokkels, LED-sokkels

Verhuur DJ-Booth of bar voor uw thuisfeest

Wilt u graag een DJ laten draaien op uw thuisfeest? Kies dan uit één van de 18 verschillende design DJ-Booths met LED-verlichting. Allemaal in alle kleuren instelbaar en kunnen ook verkleuren op de maat van de muziek!

Verhuur lichtletters, cijfers en tekens voor uw thuisfeest

Nieuw in de verhuur zijn de lichtletters, cijfers of speciale tekens. Met originele warm witte gloeilampjes creëren de lichtletters een ware trekpleister voor selfies. Zet ze neer of hang ze op. De lichtletters leveren we doorgaans met een dimmer zodat u de intensiteit van het licht zelf kunt bepalen. 

Verhuur verwarming voor uw thuisfeest

Een feest in de tuin of in een tent? Het blijft Nederland en het kan soms flink afkoelen in de avond. Huur een sfeervolle design terrasverwarmeer met een hoge capaciteit en zorg dat uw gasten het warm hebben.

Verhuur video & beeld voor uw thuisfeest

Huur een TV-scherm voor een sketch of om herinneringen op te halen met een leuke slideshow met persoonlijke kiekjes. We hebben zelfs een DJ-Booth met een ingebouwd TV-scherm. Ook een beamer en projectiescherm behoort tot de mogelijkheden.

Verhuur bekabeling voor uw thuisfeest

Om alles aan te sluiten is diverse bekabeling nodig. Bij al onze sets is de bekabeling inbegrepen, maar heeft u grote aantallen nodig of extra kabels, dan staat hieronder een greep uit de veel gebruikte kabels.