Feest, bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, event, bijeenkomst

Tulum Tulum, Noordwijk

Een geweldige locatie in Noordwijk aan Zee waar we graag komen! Met een te gekke styling heeft deze locatie niet veel meer nodig! Door de enorme glazen puien zie je strand en zee. Zowel bij mooi als minder mooi weer een perfecte locatie voor een goed feest of borrel. Het is een grote locatie ingedeeld in verschillende ‘hoekjes’ zodat het niet té groot aanvoelt, maar toch een behoorlijke capaciteit heeft. Oh ja, niet geheel onbelangrijk, de horeca is perfect geregeld. Originele en zeer smakelijke gerechten en  leuk personeel maken de locatie uniek!

We hebben speciaal voor Tulum Tulum een Premium Complete Show ontwikkeld, genaamd: Ibiza Industrial. Een set met goed geluid, sfeervolle verlichting, een unieke DJ-booth die perfect past bij de inrichting en natuurlijk de allerleukste DJ! De show is uit te breiden met diverse apparatuur zoals accuspots, spiegelbollen, fotospiegel, lichtletters en ga zo maar door. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ons portfolio van de events bij Tulum Tulum

Ontdek alle mogelijkheden

Complete Shows

Complete pakketten inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest! Creatief, professioneel, stijlvol. Opgesteld door jarenlange ervaring. 

Prijzen vanaf € 1195 excl. 21% BTW

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Wat bruidsparen over ons schrijven

ZIWA Award 2017, 2018 en 2019 voor ons label Ferocius Weddings

We zijn ontzettend trots op one ZIWA Award! Er wordt voor en achter de schermen altijd hard gewerkt om ieder event boven verwachting te laten slagen. We proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken en onze DJ’s & muzikanten zo te trainen dat ze overal het dak eraf kunnen spelen. Ook steken we veel tijd in onze opdrachtgevers, geen massale demo-avonden, maar uitgebreide en persoonlijke intakes bij ons in de studio. Bedankt voor het vertrouwen en de ZIWA Award!

Over de ZIWA Awards
Awards verkozen door professionals uit eigen sector. Professional tot professional. ZIWA wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.