Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Lichtset 4x Showtec Phantom Matrix FX LED Movinghead

Huurprijs (per dag)

160.00 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

Lichtset 4x Showtec Phantom Matrix FX LED Movinghead

De Showtec Phantom Matrix FX: maak uw lichtshow compleet met geweldige beelden en verbluffende lichtanimaties!

Deze 5 x 5 matrix-movinghead is uitgerust met 25 x 4W RGBW-leds en een vierkante 45°-optiek. Daarnaast is dit model volledig pixelbestuurbaar.
De 10- en 18-kanaals personality’s, teken- en alfabetpresets en colorflow-macro’s zorgen ervoor dat ook niet-professionele gebruikers deze fixture gemakkelijk kunnen bedienen.
Er is ook een 118-kanaals personality beschikbaar, met volledige pixelcontrole voor de ervaren lichtontwerpers.
De Matrix FX is voorzien van IFS-technologie, waarmee lichtontwerpers effecten kunnen synchroniseren bij gebruik in combinatie met andere IFS-fixtures. Het programmeren van dezelfde kleuren, stroboscopen en ritmeveranderingen wordt dus aanzienlijk makkelijker. In alle personality’s zijn de kleurvoorinstellingen en -programma’s, ingebouwde animaties, gobo’s en tekens te selecteren via DMX.
Er zit ook een diffusiescherm bij voor een betere animatieweergave.

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

Onze services

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Category