Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Magewell USB Capture HDMI 4K Plus

Huurprijs (per dag)

35.00 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

De Magewell USB Capture HDMI 4K Plus maakt verbinding met je computer via USB en stelt je instaat om 4K DCI (HDMI) signaal met een maximale resolutie van 4096 x 2160 pixels (of gewoon 720p of 1080p HD) met ingebedde audio vast te leggen via de HDMI 2.0-ingang. Hiermee neem je direct het beeld van camera’s, gameconsoles en andere apparaten op met je Windows-, Mac-, Linux of Chrome-computer. Sluit bijvoorbeeld de Roland V1-HD videomixer aan en je kunt 4 losse HDMI-signale met elkaar mixen! De video capture adapter beschikt ook over een HDMI-doorlusverbinding voor lokale monitoring en een 3.5mm in- en uitgang voor het opnemen van externe audio en het afspelen van ingebedde audio.

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

  • Leg tot DCI 4K video vast op je computer
  • Leg beelden vast van camera, gameconsoles enz.
  • Ondersteunt RGB 4:4:4 YCbCr 4:4:4 en 4:2:2
  • HDMI-ingang en Loop-Through
  • 3.5mm audio in- en uitgang

Onze services

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.