Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Olympus LS-5 PCM Recorder

Huurprijs (per dag)

30.00 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

1x Olympus LS-5 PCM recorder

De Olympus LS-5 PCM Recorder is een zeer handige handheld recorder waarmee u op ieder moment uw geluidsopnames mee kan maken. Met lineaire PCM-opnamemogelijkheden en samplingfrequenties tot 24 bit/96 kHz is dit een zeer goede aankoop.

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

e LS-5 audiorecorder is uitgerust met een uiterst gevoelige en ruisonderdrukkende microfoon die ieder detail van je muziek haarscherp vastlegt. De meegeleverde windkap vermindert omgevingsgeluiden en windgeruis wat zorgt voor een kwaliteitsopname in iedere situatie. Met de Olympus LS-5 PCM Recorder bepaal je zelf eenvoudig of je het audiofragment in WAV, WMA of MP3-formaat opneemt en dit geeft je volledige vrijheid in het delen danwel bewerken van je opnamen. Je kan je opname ook direct beluisteren met de ingebouwde luidspreker. Met de Olympus LS-5 PCM Recorder hoef je niet kort van stof te zijn. Als het 2 GB interne geheugen van de Olympus LS-5 PCM Recorder onvoldoende blijkt, breid je hem eenvoudig uit met een SD-geheugenkaart van maximaal 32 GB. Mis nooit meer iets van vergaderingen, interviews of je favoriete band met de Olympus LS-5 PCM Recorder.

Onze services

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Category