Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Showtec Galactic RGB-2000 Full Color Laser

Huurprijs (per dag)

125.00 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

De Galactic RGB-2000 is een krachtige 2000-mW full-colour laserprojector voor grotere indoor zalen. Door gebruik te maken van analoge dimming van elk van de rode, groene en blauwe lasers, kan het volledige spectrum van kleuren worden gecreëerd. Hij biedt stand-alone, master/slave, DMX-512 en ILDA besturingsmodi. Hij kan voorgeprogrammeerde beelden (van ILD-bestanden) en shows (van PRG-bestanden – chases van meerdere ILD-bestanden) lezen vanaf de bijgeleverde SD-kaart, en je kunt je eigen tekst of logo programmeren voor projectie met behulp van geschikte ILDA-software. Er zijn 85 interne patronen beschikbaar die via DMX kunnen worden geselecteerd. Hij is uitgerust met een interne microfoon en kan reageren op geluid of muziek. Hij biedt een brede scanhoek van 36° en zijn scansnelheid van 30 kHz zorgt voor vloeiende bewegingen en beelden. Strobe-, zoom-, 3-assige rotatie-, golf-, patroon- en clipping-effecten bieden tal van mogelijkheden.

 

Gebruik onze Pangolin QuickShow Laser Software met USB-interface incl. laptop voor een professionele aansturing

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

Onze services

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Category