Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Showtec Spectral M800 Q4 IP65 RGBW LED Spot

Huurprijs (per dag)

22.50 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

De Showtec Spectral M800 is waarschijnlijk een van de bekendste spots uit het Showtec-assortiment. Deze robuuste en betrouwbare fixtures worden bijna bij iedere lichtshow en ieder evenement of festival in Europa gebruikt.

De nieuwe Spectral M800 Q4 IP65 is nu officieel een RGBW-fixture. Dit zorgt niet alleen voor een verrijking van het volledige kleurenspectrum, maar verhoogt bovendien de lichtopbrengst met 30%. Het ingebouwde virtuele kleurenwiel, dat veelgebruikte kleuren bevat, is toegankelijk via handmatige besturing of de automatische stand.

Een gegoten aluminium behuizing, 14 RGBW-leds voor een geweldige kleurmenging van dichtbij zonder RGB-kleurtinten en een volledige IP65-classificatie voor de behuizing: met XLR- en Seetronic-voedingsaansluitingen zorgt dit apparaat voor veilig gebruik in de buitenlucht, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Met deze verbeterde fixture zet de Showtec Spectral-serie de traditie voort als populairste en betrouwbaarste standaard voor professionele entertainmentverlichting.

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

Onze services

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Categorieën ,