Boekingen & reserveringen: boekingen@ferocius-events.nl
Algemeen: info@ferocius-events.nl

Magazijn & kantoor
Crommelinbaan 54
2142 EX Cruquius

Fris. Creatief. Muzikaal. Oog voor detail.

The one-stop-shop voor fullservice evenementen

Shure QLXD4E Ontvanger + Shure QLXD1 Bodypack + DPA-4066 Core headset

Huurprijs (per dag)

77.50 excl. 21% BTW

Alle huurprijzen zijn gebaseerd op afhalen vanaf ons magazijn.

Korte beschrijving

Shure QLXD4E Ontvanger + Shure QLXD1 Bodypack + DPA-4066 Core headset

Bezorgen en afhalen? 
Geen probleem! Zie onze services voor meer informatie.

Meer dan 1 dag huren?
Daar hebben we aantrekkelijk meerdaagse staffels voor.  U betaalt bij ons alleen de gebruiksdagen. Een dag eerder ophalen of terugbrengen is meestal geen probleem en geheel kosteloos.

De QLXD4 is de ontvanger van het QLX-D digitale draadloze systeem, die professionele functies combineert met eenvoud in installatie en gebruik. Automatic Channel Scan vindt snel de schone frequenties en Networked Channel Scan wijst deze vrije frequenties met één druk op de synchronisatieknop toe aan alle ontvangers in het netwerk. De voorspellende digitale diversity-schakeling garandeert vervolgens stabiele RF-verbindingen. Het RF-spectrumgebruik is bijzonder efficiënt – tot 22 zenders kunnen van één en hetzelfde 8 MHz-kanaal gebruikmaken. De privacy wordt gewaarborgd met 256-bits AES-encryptie voor alle draadloze verbindingen. Het apparaat is op afstand te bedienen via PC of Mac met de Shure Wireless Workbench®-software, of via mobiele iOS-apparaten met de ShurePlus™ Channels-app. Voor extra installatiegemak in professionele settings is hij uitgevoerd in half rack formaat voor installaties met afneembare half wave antennes.

 

 • Automatic Channel Scan vindt snel de ongestoorde frequenties; Networked Channel Scan wijst deze vrije frequenties met één druk op de synchronisatieknop toe aan alle ontvangers in het netwerk
 • De voorspellende digitale diversity-schakeling garandeert stabiele RF-verbindingen
 • Zeer efficiënt RF-spectrumgebruik – max. 22 zenders per 8 MHz-kanaal
 • Veilige AES 256-bit encryptie voor alle draadloze verbindingen
 • Shure Wireless Workbench®-software voor bediening op afstand via PC of Mac
 • ShurePlus™ Channels-app voor bediening op afstand via mobiele iOS-apparaten
 • Half rack formaat met afneembare half wave antennes
 • Instelbare audioversterking tot 60 dB
 • Tot 72 MHz bandbreedte voor het afstemmen (regioafhankelijk)
 • Meer dan 60 vooraf ingestelde compatibele kanalen per frequentieband (regioafhankelijk)
 • LCD-scherm met hoog contrast en bedieningsknoppen met vergrendelingsfunctie, plus audio- en RF-ledindicatoren met piekaanduiding
 • Omschakelbare mic/line XLR-uitgang, en een 6,3 mm-instrumentuitgang
 • Robuuste aluminium constructie in geborstelde afwerking

Deze DPA headset biedt heldere en transparante geluidskwaliteit met veel headroom. Jarenlang is dit de meest gekozen headset voor omroepen en theaters op Broadway, evenals in vele auditorium- en collegezalen en congressen. Dit komt door zijn ongerepte geluidskwaliteit en duurzaamheid. Hij is snel en gemakkelijk aan te passen aan de maat van uw hoofd en kan zowel rechts als links gedragen worden. En dankzij de beige huidskleur van deze headset, is hij vrijwel onzichtbaar weg te werken.

Met zijn heldere 24-bits digitale geluidskwaliteit en ongekend efficiënte benutting van het RF-spectrum is deze QLXD1 bodypack-zender ideaal voor de draadloze overdracht van spraak en instrumenten in presentatieruimten, bij muziekevenementen en tijdens erediensten. De QLXD1 is gemakkelijk in het gebruik, hij is met één druk op de knop te synchroniseren met een draadloze ontvanger (via infraroodsignalen) en levert een heldere en storingsvrije signaaloverdracht over zijn gehele bereik van 100 m.

 • 20 Hz tot 20 kHz frequentiebereik met vlakke karakteristiek (de uiteindelijke frequentiekarakteristiek hangt af van de gebruikte microfoon)
 • Meer dan 120 dB dynamisch bereik – geen instelling van de zenderversterking nodig
 • Maakt gebruikt van 256-bits AES-encryptie om de signaaloverdracht te beveiligingen
 • Werkt tot 9 uur lang op 2 x AA alkalinebatterijen
 • Voorzien van externe laadcontacten voor dockladers
 • LCD-display met achtergrondverlichting en gebruikersvriendelijke menu’s voor bediening en instellingen
 • Instelbare displayweergave van groep/kanaal, frequentie en resterende gebruiksduur
 • 100 meter bereik bij een obstakelvrije zichtlijn
 • 4-polige male-miniconnector (TA4M)
 • Robuuste metalen constructie
 • Losneembare ¼-lambda antenne
 • Frequentie- en aan/uit-vergrendeling

Onze services

Wilt u meer dan één dag huren? Geen probleem! De eerste dag is altijd de volledige huurprijs. Voor iedere daaropvolgende dag betaalt u slechts 50% van de huurprijs. We berekenen alleen gebruiksdagen. Als u de materialen een dag eerder op wilt halen en/of terugbrengen, dan is dat service en betaalt u er niet voor. Bereken uw voordeel! Neem voor periodes langer dan één week contact met ons op. Hieronder staat de huurstaffel die wij hanteren.

Meerdaagse huurstaffel
1 Dag     = 1,00 x dagprijs
2 Dagen = 1,50 x dagprijs
3 Dagen = 2,00 x dagprijs
4 Dagen = 2,25 x dagprijs
5 Dagen = 2,50 x dagprijs
6 Dagen = 2,75 x dagprijs
7 Dagen = 3,00  x dagprijs

Indien u geen geschikt vervoersmiddel heeft of er geen tijd is om de apparatuur op te halen, is onze bezorgdienst een goede oplossing. Het gehuurde materiaal wordt conform afspraak op de locatie geleverd en na afloop weer opgehaald. U kunt er ook voor kiezen om de materialen te laten installeren door onze technici. De tarieven gelden voor de afstand in gereden kilometers, vanaf ons magazijn (Satellietbaan 6A, 2181 MH Hillegom) tot de locatie. Indien de apparatuur bezorgd en opgehaald dient te worden, bedragen de kosten 2x het tarief uit onderstaande tabellen. 

Voorbeeld: 
Lading kleiner dan 7m3 | Hillegom – Haarlem = 10km | U betaald dan € 20,00 voor het bezorgen en € 20,00 voor het afhalen, totaal is dat € 40,00 excl. 21% BTW. Wij rijden daar 4 ritten voor (heen, terug, heen, terug).

Kleine lading tot 6m3
0 – 15 km € 20,00
16 – 30 km € 30,00
31 – 45 km € 45,00
46 – 60 km € 60,00
61 – 75 km € 75,00
76 – 90 km € 90,00
91 – 110 km € 105,00

Medium lading tot 6-13m3
0 – 15 km € 30,00
16 – 30 km € 40,00
31 – 45 km € 55,00
46 – 60 km € 70,00
61 – 75 km € 85,00
76 – 90 km € 100,00
91 – 110 km € 115,00

Grote lading tot 13-27m3
0 – 15 km € 40,00
16 – 30 km € 50,00
31 – 45 km € 65,00
46 – 60 km € 80,00
61 – 75 km € 95,00
76 – 90 km € 110,00
91 – 110 km € 125,00

We helpen u graag
Wij bouwen graag de apparatuur voor u op. Het uurtarief voor het op- en afbouwen van de apparatuur is € 35,00 excl. 21% BTW. Door onze ervaren medewerkers kunnen wij snel en efficiënt op- en afbouwen. Vooraf wordt de opbouwtijd besproken, zodat de apparatuur altijd gereed staat voor de productie of feestavond

Kijk ook eens bij lichtbediening. Kiest u voor op- en afbouw en lichtbediening en/of technische ondersteuning, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. We nemen graag deze taken op ons en zorgen dat het perfect geregeld is.

Indien u veel apparatuur huurt, alles vlekkeloos moet verlopen of als u zelf niet technisch bent, maak dan gebruik van een allround technicus. Eén van onze ervaren medewerkers is er tijdens de gehele duur (of deel ervan) van het evenement aanwezig om storingen te voorkomen en indien noodzakelijk snel en adequaat op te lossen.  Voor een allround technicus betaalt u het uurtarief van € 35,00 excl. 21% BTW.

Wachttijd en ondersteuning
Als het een presentatie of bijeenkomst betreft waarbij de apparatuur voor een korte tijd wordt gebruikt, kunt u ervoor kiezen de chauffeur te laten wachten. Het uurtarief hiervoor bedraagt € 35,00 excl. BTW. Dit is regelmatig een voordelige alternatief. Onze mensen staan in de tussentijd tot uw beschikking voor de assistentie bij op- en afbouw van de apparatuur, kunnen u adviseren bij de keuze van opstelling licht en geluid en helpen u graag bij bediening en coördinatie.

Huur een professionele LJ (Light Jockey) in
Huur voor de bediening van de lichtshow tijdens de uitvoering van het evenement een professionele en ervaren lichttechnicus in. Hierdoor komt de show optimaal tot zijn recht en sluit de verlichting perfect aan op de muziek en ambiance van het moment.

Het uurtarief voor het huren van een lichttechnicus is € 35,00 excl. 21% BTW. De programmeertijd hangt af van de omvang van de show en uw wensen.

Huur een professionele geluidsman
Huur voor de bediening (schuiven) van het geluid tijdens de uitvoering van een evenement of bijeenkomst een ervaren geluidsman in. Van kleine semi-akoestische settings tot voltallige bands maar ook voor een bijeenkomst of congres met diverse microfoons. Iemand die de headsets opdoet bij bijvoorbeeld sprekers en goede instructies geeft over het microfoongebruik. Het geluid zal vlekkeloos bediend worden en fijn klinken waardoor beleving en kwaliteit optimaal tot hun recht komen.

Wat u vooraf weten moet

• Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail  te legitimeren (scan van geldig ID, paspoort of  rijbewijs) en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen (als adresbewijs)
• Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u  van te voren aan ons heeft gestuurd per mail.
• De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening NL05ABNA0405883099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Categorieën ,