Uw zakelijke event. Creatief, smaakvol en doordacht.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest of zakelijk event organiseren begint bij Ferocius Events. Er komt veel bij kijken en u wilt niets aan het toeval overlaten. Creativiteit, stijlvol, fris en perfectie staan voor ons hoog in het vaandel. We werken out of the box en creëren een mooie setting met de juiste ambiance. Door onze kennis van verlichting, decor en geluid kunnen we iedere locatie ombouwen tot een feestlocatie, groot of intiem. En door onze muzikale achtergrond kunnen we een geweldige avond of dag programmeren met artiesten en DJ’s.

Door jarenlange ervaring weet Ferocius Events als geen ander op welke aspecten moet worden gelet om het tot een top evenement te maken. Van het regelen van artiesten tot het verzorgen van de techniek (licht en geluid) die hierbij nodig is. Ferocius Events kan het allemaal voor u tot in de puntjes verzorgen.

We werken graag op een persoonlijke manier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ga met ons aan tafel. Als u aangeeft waar uw voorkeur naar uitgaat en wat u wenst voor uw bedrijfsfeest, zakelijk evenement of jubileum van uw bedrijf, doen wij u een aantrekkelijk voorstel. U kunt een voorstel op maat laten maken of gebruik maken van ons aanbod Complete Shows. Dit zijn drive in shows ‘to the next level’ en kunnen aangepast worden met uitbreidingen naar wens.

U vindt bij ons ruime keuze aan geweldig entertainment en aankleding. Ga eens met ons aan tafel en bespreek uw ideeën en onze eindeloze mogelijkheden.

We hope you like what we do!

Bekijk onze Ferocius Business Events video om een impressie te krijgen van de sfeer die ontstaat tijdens bedrijfsfeesten en andere zakelijke events. Bent u enthousiast? 
Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs. U bent ook altijd welkom in onze studio voor een brainstormsessie.

Let the pictures speak for themselves

Ontdek alle mogelijkheden

Beursstands

Alle formaten, vormen en uitstralingen zijn mogelijk. We werken met truss waardoor we flexibel zijn met ontwerpen. Verlichting, inrichting, geluid, aankleding alles is mogelijk!

Prijs op aanvraag

DJ & LIVE

DJ & Sax, DJ & Percussie, DJ & Trompet, DJ & Vocals of combineer meerdere muzikanten met een DJ. Energiek, muzikaal en lyrisch.
Wij noemen dat de Moderne Band

Prijzen vanaf € 595 excl. 21% BTW

Verhuur

Licht, geluid, DJ-Booths, decor, spiegelbollen, aankleding, prikkabel, rookmachines, confetti, CO2, bellen, podium, verlichte dansvloer, beamers, TV-schermen, statafels.

Prijzen vanaf € 1 excl. 21% BTW

Uitlichten gebouwen

Een bijzondere manier om de aandacht te trekken. Laat uw bedrijfspand, eventlocatie of juist de objecten eromheen uitlichten. Een uitgelicht gebouw is een absolute eyecatcher.

Prijs op aanvraag

Audiovisueel

Complete audiovisuele ondersteuning voor iedere (zakelijke) bijeenkomst. Of het nu gaat om een congres, productlancering of modeshow. Wij zijn uw partner in techniek.

Prijs op aanvraag

Inrichting & aankleding

Laat de eventlocatie aankleden door ons team van professionals. Met onze decorobjecten, meubels, lichtletters, spiegelbollen en pipe & drape maken we elk event uniek!

Prijs op aanvraag

Whoop whoop! We hebben een LUXLife Hospitality Award gewonnen!

Voor het vierde jaar op rij nomineert LUXlife Magazine de meest dynamische, toegewijde en gedreven bedrijven uit de hele horecamarkt en doet dat met den Hospitality Awards. Iedereen, van hotels tot touroperators, evenementenbureaus tot consultants en iedereen daartussenin. Ze hebben de beste bedrijven en individuen in deze snelle markt verzameld en hen een uniek platform gegeven waarmee ze de geheimen achter hun succes kunnen delen. En wij horen daarbij, hoe tof is dat! Dan weet je in ieder geval zeker dat we er alles doen voor een geslaagd event.

Wat opdrachtgevers over ons schrijven