Standbouw en beursstands

Een beursstand huren van truss voor uw beurs of evenement in bijvoorbeeld de Amsterdam RAI of Jaarbeurs Utrecht.  Door middel van een modulair te bouwen truss-systeem realiseren wij een betaalbare beursstand waar u zichzelf uitstekend mee kunt profileren.

Het industriële karakter van de truss stand geeft uw beursstand een modern en strak uiterlijk waarmee u op de beursvloer gezien mag worden.

Een truss beursstand huren is in elke vorm en elke maat mogelijk. Om u door dit doolhof van keuze mogelijkheden een kostenindicatie te kunnen weergeven hebben wij in onze verhuurafdeling een aantal vaak gehuurde truss beursstand constructies uiteengezet. Van een eenvoudige presentatiewand tot een carré beursstand met aan alle zijden de mogelijkheden voor uw branding. Zit het ontwerp wat u in gedachten heeft er niet bij of wilt u met ons sparren over een goede truss constructie voor uw beursstand welke goed opvalt en voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op!

Uw beursstand opvallend en in de spotlight? Neem contact op en laat u adviseren.

Op een beursstand wilt u deals sluiten en netwerken. Uiteraard met een goed verhaal en mooi product, maar ook met de beursstand. Een saaie, kale beursstand is minder uitnodigend dan een goed opgezet beurseiland met goede verlichting en een opvallende uitstraling. Dat kan door middel van een in het oog springende standbouw. Ferocius Events is helpt graag met het bouwen, aankleden en uitlichten van beursstands

Vrijblijvend advies nodig?

Neem contact op met Bart Heemskerk

T. 06-48415972 ​

M. bart@ferocius-events.nl

Foto-, pers- & presentatiewanden

Plaats een perswand bij entree, richt een ruimte in met een fotowand voor uw gasten of gebruik een presentatiewand als achterkant van uw beursstand. Mogelijkheden te over. 

U kunt een ontwerp aanleveren of door ons laten opmaken. De wanden kunnen in vrijwel alle maten worden gemaakt zodat het perfect in de ruimte past.  Neem contact op voor alle mogelijkheden en prijsopgave.

Standbouw van aluminium truss systemen

De aanschaf van een beursstand was vroeger erg duur. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, u koopt geen beursstand, u huurt het voor slechts een fractie van de prijs! Het bouwen van beursstands is eenvoudiger geworden door de multifunctionele materialen. Alle formaten, vormen en uitstralingen zijn mogelijk. We werken met aluminium truss waardoor we flexibel zijn met ontwerpen. We denken graag met u mee en kunnen voor u alle zorg uit handen nemen:

TV-Schermen voor beursstands

Een TV-scherm is een ideaal middel om uw bedrijfspresentatie, afbeeldingen of video te tonen aan bezoekers. Goede beeldkwaliteit zorgt voor het overbrengen van uw boodschap. Bij Ferocius Events hebben we het huren van een TV of meerdere TV’s voor een beurs heel makkelijk gemaakt. Zo kunnen wij tot op de beursstand leveren en het geheel ook voor u op- & afbouwen.

Mogelijkheden voor uw beursstand

De bouw van uw beursstand uitbesteden? We helpen u graag met het bedenken. We bouwen snel een voordelige beursstand van truss

Beursstands

Alle formaten, vormen en uitstralingen zijn mogelijk. We werken met truss waardoor we flexibel zijn met ontwerpen. Verlichting, inrichting, geluid, aankleding alles is mogelijk!

Prijzen vanaf € 90 excl. 21% BTW​

Audiovisueel

Complete audiovisuele ondersteuning voor iedere (zakelijke) bijeenkomst. Of het nu gaat om een congres, productlancering of modeshow. Wij zijn uw partner in techniek.

Prijs op aanvraag

Verlichting

Een beursstand komt pas tot zijn recht als deze goed is uitgelicht. Van de nieuwste LED-spots tot bewezen halogeen? Effectverlichting of gekleurde accenten. Alles is mogelijk.

Prijzen vanaf € 4 excl. 21% BTW