Presentaties, bijeenkomsten & congresssen

Naast het verzorgen van audiovisuele middelen voor productlanceringen en kick-offs hebben we ook alles in huis voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Van perfect klinkende geluidsystemen, tot LCD-schermen en andere technische middelen (licht en geluid), voor kleine (vergaderingen) of grote bijeenkomsten, wij nemen voor u de technische zorg uit handen.

Of dat nu een Prezi, Powerpoint of volledige multimediale presentatie is, wij denken graag met u mee. We hebben een breed scala aan audiovisuele middelen in huis waaronder professionele projectie- en geluidsapparatuur. Tijdens uw evenement ondersteunen wij u graag waar nodig met onze technische crew. Onze manier van werken kenmerkt zich door de aandacht voor details en perfectie. U kunt ons inzetten voor de meest uiteenlopende evenementen.

Audiovisueel

Voor een geslaagde presentatie komt heel wat techniek van pas. Goed geluid, sfeervolle verlichting, scherp beeld, de juiste ambiance en een strak podiumontwerp. 

Beelden zeggen meer dan 1000 worden, maar zonder geluid is dat beeld niet veel waard. Goedwerkende AV heeft een positieve invloed op de boodschap die u wilt overbrengen op uw evenement. Geen krakende microfoons of haperend beeld. We werken uitsluitend met hoogwaardige en goed onderhouden materialen. De nieuwste projectietechnieken, geluidsystemen afgesteld op de ruimte en bovenal lichten we de setting sfeervol uit. 

We kunnen u helpen tot in het kleinste detail en verzorgen de juiste verlichting, beeld en geluid voor uw bijeenkomst op iedere locatie. We beschikken over geavanceerde apparatuur en professioneel personeel met veel ervaring die komen met functionele oplossingen. Kortom alles wat u nodig heeft.

Verlichting

Zet uw evenement of congres in de spotlights met de juiste (LED)verlichting om een sfeer te laten voelen, te benadrukken of te verfraaien. Of het nu gaat om een enkele spot of om een gehele truss-constructie met bewegend licht en mist. Op basis van uw wensen kunnen wij door middel van een helder uitgewerkt lichtplan, zorgen voor een perfecte sfeer tijdens uw evenement.

 
Benieuwd naar wat we op het gebied van verlichting voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Presentatie of bijeenkomst technisch
perfect geregeld?

Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst of congres technisch vlekkeloos verloopt. U kunt de materialen zelf ophalen en installeren of door ons laten verzorgen. U kunt rekenen op een goede weergave van uw presentatie en verstaanbaarheid van uw stem.

Vrijblijvend advies nodig?

Neem contact op met Bart Heemskerk

T. 06-48415972 ​

M. bart@ferocius-events.nl

TV Schermen of projecteren?

Wanneer kun je het beste voor een beamer (projector) met projectiescherm kiezen en wanneer voor een TV-scherm (of meerdere). De vragen die daarbij horen zijn:

  • Hoe groot wilt u dat het scherm is?
  • Is er veel daglicht of kan de ruimte verduisterd worden?
  • Is de bijeenkomst overdag of ’s avonds na zonsondergang?
  • Hoeveel mensen moet het scherm zien?
  • Wat voor content wilt u laten zien? Foto’s, video, tekst, grafieken of tabellen?

Met een beamer kan er een veel groter beeld worden gecreëerd dan met een TV-scherm. Onze beamers kunnen tot circa 12 meter breed projecteren. Maar ook hebben we TV-schermen van groot formaat, bijvoorbeeld een Full HD 60″ (152cm) scherm. Met meerdere TV-schermen kan het beeld ook bij grotere gezelschappen goed toonbaar worden gemaakt. Voor ruimtes met veel ramen die niet verduisterd kunnen worden zal de keuze eerder naar één of meerdere TV-schermen gaan.  U kunt natuurlijk ook beamers met TV-schermen combineren. Laat u adviseren door ons team. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sfeerimpressies

Subliem geluid

Van compacte conventionele geluidsets tot aan line-array systemen

NIEUW! Een microfoon om mee te gooien

De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. De Catchbox is de eerste microfoon ter wereld welke gegooid kan worden. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is daarmee niet alleen een functionele, maar ook een leuke toevoeging voor al uw congressen, seminars, training sessies, product presentaties, workshops en meetings.

Omdat u de Catchbox naar elkaar toe kunt gooien, hoeft u niet meer met de microfoon naar de spreker toe te lopen of hoeft de persoon die een vraag wil stellen niet meer naar een microfoon voor in de zaal te lopen. Een leuke en snelle manier van communiceren dus en het haalt misschien ook wat spanning bij het publiek weg. Alle deelnemers moeten immers bij de les blijven, want de Catchbox kan zomaar ineens op u afkomen.