Inrichting & aankleding

Of het nu gaat om een congres, seminar, jubileumfeest, product launch, borrel, personeelsfeest of festival, bescheiden of groot, wij kleden het graag stijlvol voor u aan! Een goed ingericht event is doordacht. Alles klopt, er is een rode draad die begint met de uitnodiging en is het liefst doorgevoerd bij alle belangrijke elementen: bij de entree, bepalend voor de eerste indruk, de catering, bij licht en geluid, entertainment, inrichting en aankleding. Alle elementen versterken de sfeer en boodschap van het evenement.

We brainstormen graag met u waarbij we kijken naar de locatie van uw evenement. Wat is de huidige sfeer; kunnen we die gebruiken of moeten we die juist verbergen? Welke meubels zijn aanwezig, welke verlichting kunnen we gebruiken, wat zijn de bevestigingsmogelijkheden, welke logistiek is nodig voor laden & lossen en voor de op- en afbouw?

Met gebruik van kwalitatief hoogwaardigematerialen (zoals meubilair, accessoires, decoratie, rekwisieten, branding, banners, lichtletters, DJ-booths, spiegelbollen, textiel en verlichting), geïnspireerd door hedendaagse interieur ontwerp, creëren wij een sfeer op iedere locatie die perfect aansluit bij uw wensen.

We maken alle objecten in onze eigen werkplaats waardoor we snel kunnen schakelen en steeds unieke ontwerpen kunnen maken. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Een greep uit onze producten

We creëren de juiste sfeer

Met een selectie van verlichting, geluid, meubilair, entertainment en decoratie helpen we u graag!

Groot aanbod unieke DJ-Booths

Met de lancering van DJBooth-huren.nl waait er een nieuwe wind door de entertainment industrie. Het is over met de statische, zwarte DJ meubels. De unieke designs zijn smaakvol, luxueus en van hoge kwaliteit. Met achttien originele designs is DJBooth-huren.nl de grootste aanbieder van high-end DJ-Booths in Europa! De ultieme eye-catcher voor elk evenement ligt sinds vandaag binnen handbereik. Huur nu jouw favoriete DJBooth!

Lichtletters, cijfers & tekens huren

Deze unieke lichtletters hebben originele kermislampjes met warm witte 10W gloeilampjes. Met een donker groene buitenkant en een warm witte binnenkant van de lichtletter geeft dit 3D decor object een extra effect op je event! Alle letters, cijfers en tekens zijn beschikbaar. Combineer ieder woord, zin of afkorting. 
TIP: Sluit de lichtletters aan op een single dimmer (ook bij ons te huur) en stuur deze aan via DMX zodat je de lichtletters per woord, letter of zin kunt aansturen!